Najlepše božične dekoracije

Te dni jih občudujem z ogromnimi očmi in prav uživam ob lepoti in stilu. Priznam, da so mi objave z božično dekoracijo najbolj pri srcu in zdi se mi, da so zelo navdihujoče. Jaz bi imela kar vse! Neverjetno, kako so ta dekleta polna inspiracij ter na kakšen način znajo pripraviti svoje domove. Izbrala sem nekaj neverjetnih fotografij, ki so mi dobesedno napolnile dušo in srčno upam, da bo tako tudi z vami.

Bela je vedno izjemna odločitev

Ker bo vsakič znova poskrbela, da se boste počutile elegantno in prijetno, povrh vsega pa bo vašemu domu podarila veliko glamurja. Če se odločite za belo dekoracijo, je vsekakor tako, da ne potrebujete nič drugega, morda kanček zlate in to je to. Super je, če tudi ostale stvari v hiši sledijo temu trendu, se pravi blazine, preproge, zavese, prti. Bela je pač čudovita.

www.lemonblonde.com
www.lemonblonde.com
www.lemonblonde.com
www.lemonblonde.com

Ne samo dnevna soba

Božič je v mojih očeh zelo poseben čas tudi zato, ker nikoli ni preveč. Dejansko si lahko omislite dekoracije povsod, od kopalnice do spalnice, od kuhinje do hodnika. Denimo vejo z bunkami, sveče, lučke … Ti drobni dodatki pašejo prav povsod, ne le v dnevni sobi. Seveda je jelka zgodba zase, a tukaj so tudi druge dekoracije ter prostori, ki zahtevajo vašo pozornost. Nenazadnje bodo poskrbeli, da bo dom še bolj prijeten.

www.thelesliestyle.com
www.thelesliestyle.com
www.thelesliestyle.com
www.thelesliestyle.com

Zakaj ne roza?

Tradicionalne božične barve so seveda rdeča, zlata in zelena, ampak nikjer ne piše, da si ne smemo omisliti tudi kaj drugačnega. Roza je bila v letu 2019 na prestolu, zato me ne čudi, da je preplavila tudi svet notranje opreme. Ne vem, če poznate blog www.thepinkdream.com, zdi se mi, da je ta ženska vrhunska na področju dekoriranja in resnično obvlada svoj posel.

www.thepinkdream.com
www.thepinkdream.com
www.thepinkdream.com
www.thepinkdream.com
www.thepinkdream.com

Če ste v dvomu, potem naj bo klasično

Prav nič ni narobe, če stavite na klasične dekoracije in na tiste pristne, ročno izdelane stvari. V tem primeru izberite les, kot bi bile v koči sredi smučišča, in tako pričaraje občutek ruralnega doma. Konec koncev je božič izredno lep takrat, ko spustite naravo v stanovanje in jo tako občudujete v svoji lepoti. Vse skupaj bo nekoliko bolj minimalistično, a pristno, kar je najbolj pomembno.

www.sarahjoyblog.com
www.sarahjoyblog.com
www.sarahjoyblog.com
www.sarahjoyblog.com
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.