Kaj pa kanček zelene?

V tem obdobju me navdušuje, najbrž zato, ker spominja na smreke in jelke, torej na neko božično obdobje, ki je polno okraševanja. Zelena ima sicer veliko odtenkov, od svetle in povsem poletne, do temne in smaragdne, ki je zelo plemenita, sofisticirana in globoka. To je barva, ki navdušuje v kombinaciji z belo, črno ali zlato, je pa zelo lepa tudi samostojna, če vam je seveda pri srcu. Skupaj z rdečo, ki je tako ali drugače božična, je tudi zelena zanimiva, praznična izbira, predvsem za tiste, ki si zdaj želijo nekaj drugačnega, in hkrati kos, ki ga bodo zelo nosili.

Massimo Dutti
Massimo Dutti
H&M
Casablanca
Massimo Dutti
& Other Stories
& Other Stories
See by Chloe
& Other Stories

Ne smem mimo vojaško zelene, ki je spet druga zgodba. Gre za odtenek, ki pristaja vsem, v sebi pa ima nedvomno nekaj bolj športnega in manj zahtevnega od smaragdne. Denimo blazer in hlače v tej barvi so prav gotovo izbira za vsak dan; če so vam všeč kombinezoni, potem si lahko omislite nov kos v vojaško zeleni barvi. Podobno kot smaragden gre tudi ta odtenek zelo lepo z zlatim nakitom: tako ga izredno popestrite in mu podarite drugačno življenje. Tudi kostim zna biti zanimiva izbira, spodaj dodajte nekaj zelo enostavnega, kot je puli z visokim ovratnikom v črni barvi ali povsem bazična bela majica.

H&M
Zara
Zara
Victoria Beckham
Zara
H&M
Sézane
Stand Studio
Loewe
Sézane
Michael Kors

Kot vidite so aktualne tudi kombinacije med različnimi zelenimi odtenki in vse so po svoje zanimive. Ne spreglejte svetlo zelene, ker je zelo hvaležna, podobno kot baby blue, saj vsebuje kanček pastelov, kar vedno poskrbi za neko mero nežnosti.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Moja najljubsa barva od majhnega; zelena ni samo barva ampak filozofija je bil logo pri Benettonu in zelo se strinjam s tem.
    Hvala za clanek.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.