Kaj pa lak za nohte, ki diši?

Antonio Sacripante je mednarodno priznan nohtni mojster in izjemno talentiran maniker, ki je ustvaril svojo linijo edinstvenih permanentnih lakov in izdelkov za nego nohtov pArish. Pred mnogimi leti sem ga spoznala v Milanu in sva takoj postala prijatelja. Sončen človek, vedno nasmejan in pripravljen pomagati. Antonio je od samega začetka dokazal neverjeten talent na področju manikire, kar je bilo pričakovati. Ker je študiral kemijo, so mu barvite stvari zelo pri srcu, če pa znajo biti še dišeče, no, potem toliko bolje.

Z napredkom tehnologije ter novimi razvojnimi idejami in vizijami smo ga dočakali – novi mejnik v svetu nohtov. Povsem nov koncept tehnike manikire tokrat prihaja iz Italije. Antonio Sacripante, izjemni nohtni mojster in podkovan znanstvenik, je v začetku leta 2017 svetu predstavil evolucijo in naslednjo generacijo permanentnih lakov – linijo pArish. Simpatična kombinacija izraza PARfumirani soak-off gel polISH pove delno zgodbo o sistemu pArish: gre za prve parfumirane permanentne lake na svetu. Zakaj le delno? Ker je vizija pArish mnogo več kot le omamne dišave.

Vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv

Predstavlja nadgradnjo sistema nanašanja permanentnega lakiranja. Z idejno zasnovo #educationfirst je poudarek na kakovostnem znanju priprave naravnega nohta in ohranjanju zdravja le-tega. Same vemo, kako so roke pomembne in kako je danes lepo in privlačno, če imamo urejene nohte. pArish je še stopnička višje, saj nam omogoča lak, ki je dolgotrajen, bleščeč, povrh vsega tudi noro dobro diši. Parfum na nohtih torej, ker so roke naša vizitka in dobro je, če se z njimi tudi ukvarjamo.

S prilagojeno in izboljšano tehniko nanašanja se naravnih nohtov ne poškoduje, ampak se utrdijo in pozdravijo. Posamezni izdelki se med sabo dopolnjujejo za optimalne rezultate. Naravni noht je okrepljen z intenzivnim keratinskim podlakom, posebni tretma v prahu z vitamini pa pozdravi nohte, ki so bili preveč opiljeni ali kako drugače poškodovani. Linija je zasnovana kot hipoalergena in je 7FREE. Odstranjene so bile vse sestavine, ki bi lahko povzročile alergijske reakcije – iz tega razloga je povsem varna tudi za nosečnice.

Vir: osebni arhiv

Barvna paleta je povsem v stilu z modnimi zapovedmi. Antonio Sacripante redno sodeluje na modnih revijah Fashion Weekov po celem svetu in ima edinstven vpogled v svet mode. Kolekcije vsebujejo aktualne sezonske barve in dva odtenka naslednje sezone. Prednost pArish linije je tudi v njeni edinstveni posebnosti – izdelki vsebujejo parfumske dišave, ki dajo enkratno noto celotni storitvi. Sodobni in profesionalni saloni z njimi ustvarijo nepozabno dobrodošlico za svoje stranke: že ob prihodu v prostor jih razvajajo s prijetnimi dišavami. S tem dvignejo ugled kozmetičnega in nohtnega salona, saj se z nežnimi dišavami povsem razlikujejo od ostalih salonov, ki so včasih znani po ostrem vonju proizvodov. Trenutno je na voljo 5 različnih vonjav: od cvetličnih not, intenzivnih sadnih do preprostih naravnih – za vsakogar se najde pArish dišava!

Vir: osebni arhiv

Za vse tiste, ki vas zanima in si na tem področju želite nekaj več, je tukaj seznam nekaj salonov v Sloveniji, ki ponujajo pArish storitve. Jaz sem popolnoma očarana!

Masažni studio Tina Jezernik s.p. – Celje

Kozmetične storitve, Sofiya Ivanyshyn s.p. – Celje

Acrylish nails, Sabina Šmid s.p. – Celje

Studio Dea d.o.o. – Maribor

Frizerski studio Simona Šimec s.p. – Novo mesto

Beauty SALON ZAME, Meta Zadrgal s.p. – Nova Gorica

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.