Kaj pa novi sandali?

Priznajmo si. Na področju čevljev se v tem letu res dogaja veliko in prav neverjetno je gledati modele, ki so, ko sem jih prvič videla, povzročili grozo, zdaj pa sem že veliko manj sumničava. Začelo se je z odprtimi Zarinimi sandali, ki sem jih naročila bolj iz radovednosti, in ko so prispeli, se je najbrž smejal cel blok. A ko sem jih obula, no, niso bili tako slabi, nakar jih je vzela Sofia in kot račka korakala po stanovanju. Jaz pa vem, da so zdaj postali že predmet poželenja.

Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Zara
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter

Čudne pete, kvadratne oblike in zanimive barve. No, lahko bi še kaj dodala, denimo “neudobnost”, a zdaj nisem več prepričana, da so tudi neudobni. Trakci se nahajajo povsod in gravitacija zna biti pravi izziv, a nekako se na koncu izide. In ne le to. Na nogi so celo ljubki. Ah, pustimo zdaj to, ker je stvar okusa, sicer priznam, da so nekateri zelo čudaški, drugi malo manj, se pa veselim urejenih stopal, ker tovrstni sandali zahtevajo predvsem to: da se zaljubimo v svoje tačke in jih zelo negujemo.

Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter

Kaj pa barve? Zarini svetlo modri so že kultni. Sicer jih vidim s kavbojkami in kakšno obleko, so pa prav gotovo zelo sezonski. Sicer pa beli, črni, rjavi, rdeči, tu in tam vijola ali rumeni. Skoraj vedno enobarvni. Ne bom napisala, da sem za, ampak me mikajo. In ker sem v sebi dovolj pametna, da sprejmem izzive in novosti (čeprav vi še kako veste, da sem za klasiko), si jih tudi z veseljem ogledam. Nakup? No, ene že imam in mislim, da bom pri teh ostala.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.