Modno perje navdušuje

Modni detajli zaznamujejo različne modne kose in dodatke ter naredijo veliko razliko na našem videzu. Eden bolj igrivih modnih detajlov, ki v hipu doda pridih prestiža, pa je perje. To se je ponovno zavrtelo na čisti vrh top spomladanskih in poletnih trendov s pomočjo različnih modnih oblikovalcev, ki so ga vključili v razne oprave. Prabal Gurung, Valentino, Burberry in Richard Quinn so glamur še dodatno popestrili s perjem. To je na manekenkah izgledalo božansko, perje pa lahko na bolj preprost način tudi me vključimo v svoj vsakdan.

Burberry pomlad 2020
Valentino pomlad 2020
Prabal Gurung pomlad 2020
Richard Quinn pomlad 2020

Večerne obleke s statement perjem so izbira igralk, pevk in manekenk za posebne priložnosti. Bolj nosljiva obleka pa prav tako vsebuje le detajl perja, v tem primeru gre za obleko v čistih ter enostavnih linijah, ki ima največkrat perje na spodnjem robu ali pa le na rokavih. Prav tako imajo različni topi in ogrinjala le detajl perja in velikokrat je to v živahnih barvah ter potiskih. Ne bojte se izstopati v tovrstnih kosih, pazite le, da se držite pravila “manj je več” pri izbiri ostalih modnih kosov.

Poulični slog, vir: Pinterest
Poulični slog, vir: Pinterest
Poulični slog, vir: Pinterest
Poulični slog, vir: Pinterest

Če niste prepričane v modne kose s perjem, si lahko omislite modne dodatke, ki imajo le detajl perja. Visoke pete so tista izbira, ki je ne boste obžalovale. Dizajn visoke pete naj bo čim bolj minimalističen, enostaven in brez previsoke platforme. Tudi torbice s perjem so prava paša za oči in tako kot čevlji, naj bo čim bolj enostavna, manjše velikosti. Oba modna dodatka lahko najdete v različnih barvah, od klasične črne in bele pa do živahnih odtenkov in seveda pastelov, ki so še kako zaželeni to pomlad in poletje.

vir: Valentino
vir: Jimmy Choo
Dries Van Noten
vir :Ralph & Russo
vir: Loeffler Randall
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.