Kaj potrebujete za dober stil ta hip

Malo pobrskajte po svoji garderobni omari, saj zna biti, da ste že vesele lastnice teh kosov in ste nanje celo pozabile. Ko sem včeraj pospravljala omaro, sem namreč ugotovila, da imam prav veliko odličnih kosov, ki jih občutno premalo nosim. Deloma zato, ker ne vem, da jih imam, deloma zato, ker zaradi varnosti, udobnosti in poenostavljanja življenja je tako zjutraj vedno zagrabim ene in iste kose. Mislim, da ne potrebujemo prav veliko za to, da zgradimo dober stil, zdi se mi, da se moramo prav malo potruditi za vrhunske rezultate. Za vas sem danes izbrala nekaj kosov, ki pomagajo do dobrega stila, prav zdaj, ko je zunaj tako čudovito vroče.

Svilen top

Vedno pride prav in zdaj še posebej, saj ga lahko nosimo samostojno. Svila je res super material in navdušuje zaradi prestiža in lahkotnosti. Stavite na svetle barve in nujno malo čipke.

Vir: Netaporter

Dvodelni set

V času crop topov in dolgih kril je prav gotovo nepogrešljiv! Dvodelni set je lahko s krilom ali tudi s hlačami, odvisno od vašega okusa, matchy matchy učinek pa ostaja nespremenjen, kar je najboljša novica!

Vir: Netaporter

Špagarice

Niso večne, so pa lepe. Niso za mokre dni, so pa za vse suhe in poletje je njihov čas. Lahko se odločite za rahlo peto, ki pa je super udobna in ne boste imele težav s hojo. Svetle barve so na prestolu, četudi se hitro umažejo, se jih tudi hitro očisti.

Vir: Netaporter

Torba iz rafije

Kot bi šle na piknik in to je tudi mood tega poletja. Pri vseh rožah in dolgih oblekah so te torbe praktično nujne in zelo dobro poskrbijo za outfit ter za celoten look. Če so vam zanimive pike ter karo vzorec, potem je tako, da so te torbe idealna rešitev in ne, vam ne bo žal!

Vir: Netaporter

Špangice

Pri vseh letih in vedno skladne. Noro lepe in praktične so, kar morda že veste. Nepogrešljive so z biseri, potem še s školjkami in tudi z živalskim potiskom ter bleščicami. Jaz jih imam poln predal in še kar kupujem.

Vir: Netaporter

Podeželska obleka

Torej nujno na majhne rožice in v barvi, ki vzbudi nežnost. Pasteli so res super: mint, baby blue, roza, rumena in bela. Teh je na pretek in midi dolžine so idealne za te barvne kombinacije ter vzorce. Ženstveno, romantično in zelo aktualno.

Vir: Netaporter

Bela od glave do pete

Z belo ne boste nikoli zgrešile, od vas pa je odvisno, kakšne kose boste izbrale. Kombinezon, bluza in hlače, midi krilo, dolga ali krajša obleka, je prav gotovo vseeno, važno je, da je v belem odtenku. In seveda gre za stil ter kose, ki ne bodo šli nikoli iz mode!

Vir: Netaporter
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.