Rdeča in pink make-up kombinacija za drzne

Pisan trend na vseh področjih lepote in mode se nadaljuje. Tokrat sta v centru pozornosti rdeča in pink, ki spadata brez dvoma pod statement barvi. Opazne odtenke lahko nosimo na različne načine in le z nekaj kreative lahko tovrstni videz izpade izredno harmonično. Najpogostejši videz, ki smo ga lahko videli na rdečih preprogah, modnih brveh in naslovnicah revij vključuje pink odtenke senčil ter rdeče obarvane ustnice. Oči naj bodo le spremljevalke opazni šminki. Tukaj raje posezite le po enem odtenku roza odtenka in se izogibajte preveč poudarjenim očem. Za piko na i poskrbite za dobro maskaro, ki ne bo zlepila vaših trepalnic in se izognite eyelinerju. Poskrbite tudi za lepe in sijoče ustnice, pred uporabo rdeče šminke naredite piling, ki bo z njih odstranil vso odmrlo kožo in jih pustil bolj gladke.

vir: Pinterest
Too Faced
vir: Pinterest
Nars

Vse, ki rade izpostavite svoje ustnice, pa preizkusite naslednji lepotni trik. Odločite se za color-blocking rdeče in pink. Torej obarvajte ustnice v dveh različnih odtenkih; pomagajte si s svinčnikom za ustnice, ki bo poskrbel za čiste linije; lahko so te stroge in je točno vidna meja med barvama. Ali pa se poigrate z ombre tehniko in rob robu zabrišete barve, da se te med seboj pomešajo. Oči naj bodo čim bolj minimalistične, veke naj bodo brezbarvne in oči poudarite le z maskaro. Tudi koža igra veliko vlogo; ta naj bo čim bolj brezhibna in sveča – BB ali CC krema lahko tudi priskoči na pomoč, saj so pudri včasih videzi pretežki. Uporaba bronzerja naj bo čim manjša, svoja lička raje obarvajte s pinky rdečilom in na ta način lepo povežete make-up videz. Če želite tovrsten videz izkoristiti za posebne priložnosti in si želite nekoliko bolj izstopati, očem dodajte eyeliner in umetne trepalnice za bolj prodoren videz.

vir: Pinterest
Zoeva
vir: Pinterest
Smashbox
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.