Kako dobro nositi krilo in škornje

Danes odgovarjam Maji, ki me je prosila za članek na to temo: kako pravilno nositi krilo in škornje. Vem, da so nekatere ženske prav obsedene s škornji imajo doma veliko modelov: od gležnjarjev do visokih, od živalskega potiska do semiša. Zanimivo, kako imajo lahko škornji v sebi prav erotično noto in jih torej nosimo na različne načine in z različnimi kosi, kombinacija s krilom pa je tista, ki zahteva največ pozornosti.

Najprej višina

Gležnjarji in krila so lepa kombinacija za manekenke in ženske, ki imajo res zelo dolge in vitke noge. V normalnem življenju je ta višina škornja, skupaj s krilom, dokaj nehvaležna, ker se konča ravno na gležnju in optično poskrbi, da izgleda noga krajša. Torej boljša izbira so višji škornji ali prav tisti do kolen, ki so dejansko tudi mišljeni za krilo, saj so običajno tako lepi, da je kar dobro, če jih vidimo v celoti-

Kako je s peto

Pri peti je tako, da je lahko nizka (tovrstne modele nosimo z dolgim krilom), srednje visoka (super za široka krila) ali zelo visoka in skoraj stiletto (v tem primeru lahko izberete midi krilo in boste res zelo, zelo seksi). Vedno je dobro, da je peta stabilna in pri škornjih je tako, da je tista zelo tanka že skoraj preveč zahtevna, zato raje izberite model, ki ga boste dejansko lahko tudi veliko nosile.

Kaj pa dolžina krila

Lahko si omislite prav vse dolžine, le mini zna biti malo preveč. Pri mini krilih so noge res izpostavljene: videz lahko deloma omilite z debelimi, mat nogavicami tako, da koža ni vidna. To je vedno dober trik za te kratke dolžine, saj nekako zaščitimo noge in bo naš stil, kljub mini krilu, vseeno eleganten. Če vam je všeč retro slog, potem le stavite na krila na A, ki bodo s škornji še bolj čudovita. Če ste za seksi noto pa kar pogumno z ravno krojenimi krili, midi ali do kolen, znajo pritegniti dovolj pozornosti, da postanejo že erotična, seveda v dobrem smislu.

Tako kot ima vsaka ženska svoje krilo, lahko rečem, da ima tudi svoje škornje.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.