Kratke pričeske, ki vas bodo očarale

Spomladanske lepotne smernice so naklonjene kratkolaskam in če se še niste odločile za ta korak, je spodnja inspiracija kot nalašč za vas. Prvi obliki modne kratke pričeske je ime the mullet in ni nobena novost v svetu lepote. Pevka Miley Cyrus je naredila to ponovno IN in mnogi ji sledijo. Lepotna strokovnjakinja priporoča uporabo sredstva za volumen, kot je pena za lase ali pa suhi šampon in vaša pričeska bo točno takšna kot Miley.jina Shag oblika je še ena izmed teh, ki nikoli zares ne gre iz mode, a je v tem letu dobila malce preobrazbe. Če je ta pravilno ostrižena, velja za eno izmed lahkotnih pričesk, ki vam bo prihranila kar nekaj obiskov pri frizerju.Velik plus je tudi to, da jo lahko nosite na ravne, valovite ali kodraste lase, kot je to storila Selena Gomez.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Paž je tretja pričeska za kratkolaske, ki je letos na samem vrhu lepotnih smernic. Takšna dolžina lepo poudari obliko obraza ter dolžino vratu. Ta je odlična ,če ste ljubiteljice pramenov ali balayage tehnike, saj takšen način barvanja las doda dimenzijo pažu. In kaj je tista pika na i, ki naredi kratke lase še bolj zanimive? To so franže. So brez dvoma postale pravi hit in na spletu je nešteto videov, kako jih stilirati. Poiščite take, ki bodo najbolj pristajal obliki vašega obraza in strukturi las.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.