Poletni Mango v nežnih odtenkih

Ko prihaja pomlad, se vse modne kolekcije spremenijo v čudovit sorbet. Roza, rumena, svetlo zelena, pudrasta, modra in veliko bele, to so tiste ključne barve, ki nas bodo varno in uspešno pripeljale do tople sezone. Če torej ste v iskanju novega, vedite, da s pastelnimi barvami ne boste zgrešile. V tem kontekstu, ki je zelo ženstven in romantičen, deluje tudi Mango. Priljubljena španska znamka ponuja res lepo in nosljivo novo kolekcijo, ki vsebuje veliko bombaža, jeansa in kosov za vsak dan.

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Z barvami je tako, da lahko vedno eksperimentirate in raziskujete. Nikoli ne boste prišle do dna in vedno bo odtenek, ki ga še niste poznale. Pri pastelnih barvah je nedvomno tako, da jih lahko nosimo skupaj in pomešamo med seboj: če tudi jih je več, so vedno skladne in v tihi harmoniji, kar mi je osebno zelo pri srcu. Mango kolekcija bo čudovita z usnjenimi dodatki, balerinkami, majhnimi torbicami, pentljami in obroči v laseh. Kar kliče po sodobni romantiki in je, kot običajno, cenovno zelo dostopna. Ker ključnih kosov ni nikoli dovolj in vedno potrebujemo še eno jakno, dober jeans ali blazer menim, da pri Mangu lahko najdemo vse to in znamka ne bo razočarala.

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Velikih novosti ni: od usnja do visokega pasu, še vedno so prisotni vsi elementi klasične mode, ki jih zdaj gledamo že nekaj sezon, vedno poskrbijo za dober stil. In seveda je tukaj odlično razmerje med kakovostjo in modnostjo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.