Kako izbrati in nositi umetne trepalnice

Vse kaže, da bodo aktualne tudi v prihodnjem letu in čeprav vem, da lahko delujejo plastično, umetno in v slogu barbike, po drugi strani res naredijo drugačen pogled. Leto 2021 prinaša zelo temne, dolge in goste trepalnice, saj mojstri ličenja prisegajo na naraven videz, torej bolj malo barv, trepalnice pa so vedno poudarjene. Če vam je ta slog všeč, lahko stavite na različne rešitve in seveda videze, vsi so zanimivi, a nekateri res niso ravno za vsak dan. Ker sem sama preizkusila prav vse, so tukaj moji nasveti in pripombe, srčno upam, da vam bodo pomagali.

Vir: Pinterest

Podaljšane trepalnice

Imela sem jih nekaj časa in bila z njimi zadovoljna. Edini minus je, da jih moraš res pozorno in pravilno čistiti, sicer se hitro poškodujejo. Plus je torej make-up: če se mažete vsak dan s svinčnikom, senčili in podobnim, potem niso za vas. Zdi se mi, da so dobra odločitev poleti, ko smo tako ali drugače bolj braz make-upa.

Magnetne trepalnice

Priznam, da sem še vedno v iskanju inspiracije, kako jih pravilno namestiti. Vsak tutorial izgleda super enostaven, a očitno imam tri leve roke in mi ne gre. A ko mi jih je dala gor maskerka, so bile vrhunske in super je to, da ni lepila, ki seveda ni najboljša rešitev za kožo in hkrati za naše prave trepalnice. Morda je v primeru magnetnih trepalnic pomembna le vaja. Vztrajam.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Trepalnice na čopke

So super za naraven videz in zato, ker jih res dodamo le tu in tam in je videz vrhunski. Vem, da so priljubljene pri nevestah za poroko in ni težko razumeti zakaj: podaljšamo svoje, a vse skupaj deluje res naravno in se jih sploh ne opazi. Moj nasvet je, da jih dodate predvsem na zunanjem kotičku, potem še malo eyelinerja in ste na konju.

Umetne trepalnice

Pazite le na kvaliteto, ker so nekatere res plastične in se potem odlepijo. Torej: umetne trepalnice ne stanejo ravno dva evra, saj ste v nasprotnem primeru lahko prepričane, da niso kvalitetne. Art deco ima odlične modele, pa tudi Mac, Eyelure in Kiko (najdete ga v Italiji); nujno nabavite še profesionalno lepilo, da bo čim manj škode. Potem potrebujete še pinceto in dokaj mirno roko. Vaja dela mojstra.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.