Ostajamo pri mešanju potiskov

Januar je tu, z njim pa tudi upanje na povsem svež začetek. Za modno sceno ta hip to še ne pomeni velik preobrat, saj mnogi zimski trendi ostajajo zvesti že poznani ter izjemno priljubljeni poti. Poleg močnih odtenkov rdeče, modre in zelene so še kako pomembni potiski in raznorazni vzorci, ki jih seveda tudi to hladno sezono veselo mešamo med seboj. Poglavitna smernica je tista, ki nas vodi v precej retro vode, kar pomeni, da tudi med najdebelejšimi kosi najpogosteje najdemo pepita, karo, pikčaste in črtaste primerke.

Silvia Tcherassi
Silvia Tcherassi
Silvia Tcherassi
Silvia Tcherassi
Silvia Tcherassi
Silvia Tcherassi

Zmagovalne kombinacije so nedvomno tiste, ki prinašajo obilico elegance in prefinjenosti: razkošne bluze s pentljo okoli vratu in napihnjenimi rokavi, v abstraktnem potisku in v kombinaciji z ozkim midi krilom v karo vzorcu, dolge in mini, vzorčaste obleke brez rokavov, pod katere lahko oblečemo prej omenjen bluze ali srajce, modno ženstvene pa so seveda tudi široke hlače z visokim pasom, prav tako v karo ali kakem podobnem, klasičnem vzorcu, ki se odlično obnese z nešteto potiskanimi pleteninami.

Norma Kamali
Norma Kamali
Norma Kamali
Norma Kamali
Norma Kamali

V tej modni zgodbi ogromno pripomorejo tudi dodatki, sploh svilene rute, dolgi šali in velike torbice, medtem ko obutev ostaja v enotnem tonu. In v kolikor nam niti to ni dovolj razgibano in si upamo še več, potem ne pozabimo pogledati med kroje, ki nudijo velik volumen, številne naborke, volančke in našitke, a pozor, vedno pomislimo na uravnoteženost, ki, poleg omenjene obutve, tokrat prihaja tudi v obliki pasov.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.