Kako izbrati pravo spodnje perilo za lepo postavo

Ker prihaja sezona lepih oblek in tanjših hlač, postaja tudi izbira perila nekaj povsem drugačnega. Lahki materiali zahtevajo brezšivno perilo, enostavne oblike, čim manj čipk in hkrati tudi modele za oblikovanje postave. V resnici je svet perila zelo bogat in zanimiv, saj nam vedno ponuja trende, ki imajo zelo posebno misijo: da nas polepšajo. Če moda lahko eksperimentira z oblikami in barvami, včasih tudi tako, da nas dobesedno pogrša, si perilo tega ne sme privoščiti. Kot kos, ki ga nosimo na koži in je v neposrednem kontaktu z njo, mora biti premišljeno izbran in pravi za našo postavo.

Komet vam danes ponuja bogato ponudbo na področju brezšivnega, bombažnega perila za vsak dan in hkrati tudi za tiste priložnosti, ko si želite biti lepše in bolj samozavestne. Hlačke z visokim pasom stisnejo trebuh in omilijo boke, nedrčki s širšimi naramnicami ponujajo pravo oporo, bodiji oblikujejo telo in imajo hkrati dvojno funkcijo, saj spodnjih majčk praktično ne potrebujemo več. Glede barv je moj nasvet, da ostanemo pri beli, črni in bež, ki so nedvomno klasične in varne, hkrati pa tudi tiste, ki se bodo pod poletnimi oblekami najmanj poznale.

Za vas sem opravila kratko raziskavo, ker me je zanimalo, katere so napake, ki jih ženske običajno delamo na področju izbire spodnjega perila, in ugotovila naslednje:

  • Nosimo preveč sintetike, kar ni zdravo.
  • Tangice da, a ne vsak dan, ker hitro pride do nadležnega vnetja.
  • Ponoči je bolje, če spimo brez spodnjega perila.
  • Potenje zna biti nevarno: če se veliko potite, je dobro, da spodnje hlačke zamenjate dvakrat na dan.
  • Pozor z detergenti, ki preveč dišijo, ker je naša koža občutljiva.
Vir: Komet – kopalke, ki so nastale v sodelovanju z Jernejo P. Zhambrovsky (rdeče, bele ali črne)

Če se odločite za nakup na spletni strani Komet, vam pustim kodo LORELLA20 za 20 % popust na vse izdelke (razen na outletu). Poleg perila boste našle tudi čudovite kopalke, ki so nastale v sodelovanju z Jernejo P. Zhambrovsky. Bodite lepe!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.