Kako kombinirati nizke sandale tega poletja

Navdušena sem nad nizkimi sandali, ker so noro nosljivi. Moda nam narekuje toliko različnih trendov, oblik in barv, da lahko vsaka najde kaj primernega zase. Tokrat sem obiskala trgovino Mass in bila navdušena nad njihovo izbiro. Pravzaprav nisem vedela, ali naj gledam nizke modele, superge, športne copate, otroško obutev, saj je izbira zelo pestra in raznolika. Zavedam se, da so pete vedno dobra odločitev, hkrati pa so nizki sandali tisti, ki jih največ nosimo. Razlog je enostaven: ko je vroče, noga rahlo zateče, me pa tekamo ves dan, zato je kar dobro, da izberemo kaj primernega za visoke temperature. In medtem ko pišem, prav razmišljam, da bi bila zelo vesela, če bi jutri doživela vsaj 25 stopinj, a v pričakovanju pravega poletja (da ne rečem pomladi …), so tukaj moji predlogi, kako kombinirati najnovejše nizke sandale s pravimi, modnimi kosi.

Brez rumene ne bo šlo

Navdušena sem nad tem nizkim modelom iz semiša in tudi barva me zelo prepriča. Ko jih je Sofia videla, je takoj pripomnila, da zdaj moram nabaviti tudi rumeno majico. No, zraven sem dodala top v podobnem odtenku, svilen, ki ga vidim s kavbojkami in malo torbico. Rumena je barva, ki bo letos zelo prisotna, zato z njo ne boste zgrešili. In še nekaj: odlična je na zagoreli koži in jaz že vidim te lepe sandale z rdečim lakom za nohte.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Električno modra za kavbojke

Kako popestriti kavbojke? Najbolje je, da se odločite za električno modro oziroma zelo intenzivno modro barvo. Njena prednost je v tem, da jo boste ogromno nosile, kar je zagotovljeno, saj imam sama balerinke v tej barvi in so prav hvaležne. Všeč mi je nizka peta teh sandalov, ker me spominja na Chanel modele in slednji je sinonim za eleganco, torej zakaj ne? Povrh vsega se noga ne bo utrudila, kar je seveda dobra novica.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Živalski potisk

V resnici gre z vsem, a najbolj ga vidim z zemeljskimi toni ali belo barvo, seveda tudi umazano. Ti sandali so bili ljubezen na prvi pogled, če bi našla če pas in torbico v isti barvi, bi kar vriskala! Visoke pete so v omari že prisotne, manjkalo pa mi je kaj v tej obliki. Povrh vsega gre za model, ki zelo spominja na sandale Chloé, ki sem jih kupila pred leti, seveda so Massovi veliko bolj dostopni. In glede na to, da je peta široka in kvadratna, so tudi zelo udobni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Mornarski slog

Ta trend je večen. Na prvem mestu je seveda blazer na črte, kar s kavbojkami in sandali, ki so prav tako morsko obarvani. Pri teh mi je noro všeč vrvica in prav predstavljam si jih z rdečo torbico ter rdečo šminko. Odlični so tudi z malo belo obleko, prav tako s kostimom v beli barvi, ker je to pravzaprav barva poletja. Zanimivo, kako je mornarski slog primeren za vse priložnosti in noro lep! V spomin prav prikliče dopust, lepo lokacijo ob italijanskem jezeru ali kosilo na obali. Hmmm, sem že tam!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Natikači

To je čevelj, ki ga obuješ in ga potem sploh ne bi sezul … Všeč so mi te sproščene oblike, ker sem poleti veliko v dolgih oblekah in so tovrstni natikači zelo dobra kombinacija. Všeč so mi tudi s kratkimi hlačami ali za na plažo. V resnici imam raje natikače kot japonke, ker je noga nekoliko bolj objeta, povrh vsega pa so bolj stabilni, kar štejem v prid. Rumena barva se ponavlja zato, ker je aktualna, pa tudi zato, ker celotnemu outfitu zna podariti piko na i.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Nekaj zlatega ali srebrnega

Ni skrivnost, da sem bolj za zlato, a ta model z nižjo in udobno peto mi je bil všeč. V Massu sem našla še en, zelo ljubek model, ki je seveda tudi zelo udoben. Podobno kot pri zgornjemu lahko rečem, da ga nosimo s kratkimi hlačami, kavbojkami ali outfitom, ki ima v sebi nekaj srebrnega. Zato sem izbrala pudrasto krilo s srebrnimi nitmi. Zdi se mi, da je ta kombinacija prav elegantna, kljub temu, da je čevelj brez pete. Kaj naj dodam? Zelo se veselim poletja in lepega vremena, zdaj samo čakam, da pride boljše vreme. Saj ima tudi to svoj čar, a vendar, saj veste, poletje je pač poletje!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.