Kako nositi bele hlače pozimi

Zanimivo, ker običajno nanje pozabimo, sploh v hladnih mesecih. Moda pa nam v zadnjem času ponuja nešteto kombinacij prav z belimi hlačami, ki so včasih snežno bele, drugič umazano bele, jeans ali volnene in elegantne, vedno pa tvorijo lepe podobe. Ta trend je deloma prisoten tudi zato, ker danes nosimo volnene hlače doma, saj so denimo trenirke iz kašmirja zelo priljubljene in hkrati hiter kos, ki nas greje in je udoben. Če so v svetlo bež barvi, toliko bolje. Bele hlače pozimi kombiniramo predvsem z rjavimi dodatki, lahko pa si omislimo tudi črne čevlje, škornje, superge, v tem primeru gre sicer za večji kontrast, ki je nekaterim zelo všeč, drugim nekoliko manj.

Osebno so mi bele hlače najbolj všeč takrat, ko se tudi na področju dodatkov poigramo s podobnimi toni. Denimo naravna barva kože bo idealna za pasove, torbice, škornje, klobuke in plašče. Bele hlače so torej primerne tudi za zdaj, prilagodimo samo dodatke in, jasno, materiale. Vseeno odsvetujem snežno bele kavbojke, tudi zaradi občutljivosti; če vreme ni 100 % suho, zna biti, da bodo pri čevljih zelo umazane, po drugi strani pa bel jeans ne greje, zato sem skoraj prepričana, da nas lahko zazebe. Veliko bolje je, če stavite na volno ali mešanico materialov za hlače, ki so nekoliko bolj elegantne.

Vir: Getty
Vir: Pinterest

Če so vam všeč svetli toni, si lahko omislite belo v celoti: vseeno deluje zimska, ker spominja ne sneg.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.