Kako nositi bleščice tudi po novem letu

Najbrž je tako, da vam je v omari ostal kakšen kos, ki se noro blešči. Oblekle ste ga za novo leto ali praznike in zdaj že sameva ter pridno čaka na prihodnje leto. Kot veste so bleščice zelo v modi in v resnici je tako, da jih lahko nosimo prav vsak dan, ne le za posebne priložnosti. Modne navdušenke, s pomočjo poulične mode, so nam večkrat dokazale, da so bleščice lepe sredi belega dne in vedno dodajo kanček glamurja ne le podobi, temveč prav življenju, torej zakaj ne? Jasno je, da so za nekatere še vedno pravi tabu, morda celo preveč kričeče, kičaste in še kaj, v resnici so samo … lepe. Lesketajoče. Svetle. Razigrane in seveda zelo, zelo opazne. Ampak, drage moje, kdaj, če ne zdaj?

Blazer iz bleščic

To je kos, ki ga morate imeti in je čudovit z jeansom. Ne bom preveč pametovala, omislite si preprost jeans, belo T majico in blazer z bleščicami, rezultat bo popoln. Dodajte visoke pete in usnjeno torbico, če ste za rdečo šminko, toliko bolje, a ni nujna.

Vir: Pinterest

Top iz bleščic

Nosite ga pod navadno pletenino, daljšo jopo ali pod črnim blazerjem, ki naj bo gladek in dolg, da deluje dovolj svečano. Tudi v tem primeru ga lahko kombinirate s kavbojkami. Še ena rešitev je kostim, ker ga top z bleščicami zelo zdramatizira.

Vir: Pinterest

Salonarji ali torbica z bleščicami

Še dva top kosa: salonarji gredo povsod in so primerni za vse možne oprave, torbica malo manj, a to še ne pomeni, da je zgolj večerna, daleč od tega. V bistvu je vse odvisno od njene velikosti: če ni premajhna, potem je lahko dnevna, ampak moda zdaj zna obrniti vsa pravila, zato tudi to pravilo ni vedno veljavno. Stvar okusa in outfita.

Vir: Pinterest

Hlače z bleščicami

Ni nujno, da so v celoti posute z bleščicami, lahko gre le za vezenino ali lateralno črto, ki je zelo v modi. Te hlače so lepe s puloverjem z visokim ovratnikom in supergami; ker so polne bleščic in opazne, je lahko ostalo povsem umirjeno in gladko. Večerno in dnevno oziroma tradicionalno zimsko se torej spojita.

Vir: Pinterest

Midi krilo z bleščicami

Od vseh kosov je ta tisti, ki me najbolj navdušuje. No, tudi blazer in salonarji imajo svoj šarm … Midi krilo je noro seksi, zelo glamurozno in hkrati nosljivo. S petami seveda, a ni nujno, lahko obujete tudi kaj nizkega. Nosite ga s pletenino ali lepo bluzo, dodajte plašček in boste brezhibne. Pa tudi noro v trendu.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.