Tri kombinacije, ki vas ne bodo nikoli razočarale

Včasih se v poplavah novih modnih smernic naš osebni stil kar nekoliko izgubi. In prav je, da vsako sezono poskusimo tudi kaj novega, morda nekaj, kar je povsem izven naše cone udobja. A hkrati ne za vsako ceno; ne glede na to, koliko nam je morda določen trend oziroma modni kos všeč, še ne pomeni, da bo lepo pristajal tudi naši postavi, se zlil z našo preostalo garderobo oziroma da ga bomo sploh znale nositi. Prav zato je tu nekaj tistih kombinacij, ki so sicer zelo v trendu tudi ta hip, hkrati pa je njihova stalna sezonska prisotnost potrdila, da gre za večkrat preizkušene in tudi izredno uspešne videze, ki se obnesejo skoraj vedno in povsod.

Blazer in tanek puli

Je ena najbolj priljubljenih kombinacij tudi letošnje zime, saj nudi tako udobje in toplino kot tudi modnost in dodelanost. Gre za dva aktualna kosa, ki se odlično zlijeta tako v dnevni kot morda večerni outfit, pa naj gre za karo, glitter, žameten ali pa povsem klasičen blazer.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Srajca in pleten pulover

Še ena od kombinacij, brez katere si pač ne znamo predstavljati zimske mode. Nosijo jih tako mlajše kot starejše generacije, razlike so morda zgolj v krojih in barvah posameznih kosov. Te mesece so zagotovo velik hit oversize pletenine, pod katerimi nosimo bazične bele srajce, ki pa prav tako delujejo preveliko ter zato kukajo izpod rokavov in pasu. Z lahkoto jih nosimo tako na mini krilo kot jeans ali usnjene hlače, še posebej pa dobro delujejo v vlogi mini obleke, ki ji dodamo zgolj tanjši ali debelejši pas.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kamelje rjav ali svetlo siv plašč in bele superge

To je nedvomno ena najbolj nosljivih kombinacij vsakega dne, poleg katere z lahkoto nadenemo navadne kose, kot so pletenine, srajce, majice in jeans, pa tudi nekoliko elegantnejše, kot so morda hlače z visokim pasom, zanimiv, prosojen top oziroma bluza s pentljo ali pa celo mini krilo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.