Kako nositi etno stil

Gre za trend, ki je zelo v modi in vem, da ga nekatere ženske preprosto obožujejo, ne glede na sezono ali modne smernice. Te ženske so tudi tiste, ki ga znajo najbolje nositi, saj se ne obremenjujejo z barvami ali vzorci, temveč preprosto uživajo v eksploziji barv in rožic. Etno stil je namreč prav to: pomešati med seboj različne dolžine, uporabljati velike kose nakita (če so srebrni, toliko bolje) ter postati mojstrice na področju plastenja. Razmršeni lasje pa so pika na i.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Letošnja moda narekuje ogromno etno stila in mislim, da pristaja vsem ženskam, s to razliko, da ga nekatere lahko nosijo od glave do peta, druge pa v manjših količinah, a je vedno dobrodošel. Stavite na te kose: etno bluza (ki je lahko narejena v stilu krpanke), široko krojene kavbojke, dolg plašček s cvetličnim motivom, bluze s pentljo in potiski, široka krila z volančki ali brez. Nujno morate poskrbeti za pravo obutev: odlični so čevlji Mary Jane ali bulerji z vezalkami, za popoln kontrast. Vse, kar je vezeno, bo prišlo prav, pa tudi bele ali umazano bele bluze iz gaze ali bombaža, ker delujejo zelo lahkotno in skoraj poletno. Vse skupaj lahko dopolnjujete z žametom.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ko sem v Milanu in sledim modnim revijam, me vedno zelo navduši znamka Etro. Mislim, da so njihove kolekcije nore, ustvarjanje v zakulisju pa je nekaj povsem čarobnega. Prispevek je bil narejen za mojo oddajo Bleščica, na sporedu vsako sredo ob 22.00 na Tv Slovenija 2. Z veseljem ga delim z vami.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.