Stilski napotki in must have kosi za november

Bliža se zima, čeprav je osebno še ne čutim. Oktober je bil tako čaroben in topel, da je z lahkoto nadomestil vse deževne dni, ki nam jih je podaril september, in pričaral zelo lepo jesen, polno barv in lepih občutkov. Vsaka sezona je po svoje zanimiva, vendar je ta jesen dejansko zelo, zelo posebna. Kot vsak začetek meseca sem tudi tokrat za vas izbrala nekaj stilskih in lepotnih napotkov, ki bodo poskrbeli, da boste lepe in sijoče v vsakem trenutku dneva. Veliko je kosov, ki me v tem trenutku navdušujejo, zato jih ni bilo enostavno izbrati samo deset, ampak moda je takšna, zelo demokratična, zato vsakemu omogoča, da se izrazi tako, kot najbolje zna. Tudi to je čarovnija.

Vir: Pinterest

Volančki na rokavih

Navdušena sem nad tem trendom in resnično so tovrstni rokavi zelo posebni in noro lepi. Res je, da se hitro umažejo, ker so krepko daljši, a kaj ko so tako ljubki! Tudi pod plaščem s 3/4 rokavom delujejo vrhunsko.

Volančki na rokavih

Nova pižama

Ker si vsaka zasluži lepo pižamo ali spalno srajco, saj imam občutek, da se prav med spanjem najbolj negujemo in ni mi všeč, če grem kdaj spat v navadni T majici, saj imam nekako občutek, da se ne spoštujem. Najprej se namreč zaljubimo vase in šele potem v svet.

Nova pižama

Posebne kavbojke

Lepih modelov je na pretek in vsi so posebni zaradi všitkov in dodatkov. Trenutno so na top lestvici perle in resice, seveda pa je tako, da najdete še veliko več dodatkov, kot so izvezene rože, bleščice, čipka in še marsikaj. Kavbojke pa so vedno dobra investicija.

Posebne kavbojke

Nekaj žametnega

Sedemdeseta leta so vsekakor zakon in moda narekuje ogromno žametnih kosov, brez katerih to zimo ne bo šlo. Jakne, blazerji, obleke, hlače, vse je žametno in če ni 100 % črno, toliko bolje. Všeč so mi barve na žametu, ker se zelo prelivajo. Če pa želite biti najbolj modne, stavite na zeleno.

Nekaj žametnega

Čudovit nasmeh

Zima je čas, ko si lahko privoščite nekaj več nege za obraz, a nikakor ne zanemarjajte nasmeha. Beli zobje poskrbijo, da cel obraz kar sije, zato investirajte v odlično zobno pasto ali sistem za beljenje. Teh je res veliko, pri nas pa najdete Blanx izdelke, ki so popolni!

Čudoviti nasmeh

Žametna obutev

Ko zagledam žametne gležnjarje, vedno pomislim na generacijo Jimija Hendrixa, za kar je nedvomno kriv moj brat, njegov velik oboževalec, ki me je med otroštvom pridno šolal. Jaz pa sem si poleg glasbe zapomnila tudi njegov smisel za modo: žamet je bil prisoten povsod, tudi na škornjih.

Žametna obutev

Poseben blazer

Ker črnega že imate in najbrž ne samo enega! Stavite na vzorce, sploh rože ali črte, saj so na temni podlagi izredno lepi in ravno prav zimski. Blazer pa je tako ali drugače kos, ki ga boste veliko nosile in ne le pozimi, saj vedno pride prav.

Poseben blazer

Pravi puder

Zdaj je čas, ko morate najti pravega. Ga že imate? Super, potem ste na konju. Jaz se prav zabavam z mešanjem različnih odtenkov pudra in korektorja in vedno upam, da bom našla brezhibnega. Vsak mesec ima koža drugačen odtenek, zato je kar dobro, da se ji prilagodimo.

Pravi puder

Nega obraza

Glow, glow, glow! Moda narekuje sijajno in lepo, zdravo kožo. Mrzli meseci so idealni za maske za obraz in domačo nego. S tem je nemogoče pretiravati! Nujno si privoščite dobro masko in odlično nočno kremo, saj se prav med počitkom lahko zgodijo čudeži, preverjeno!

Nega obraza

Roza

Naj vas ta barva spremlja takrat, ko je zunaj vse sivo, temno in žalostno. Roza je ravno prav ženstvena, lepa in nežna, da si jo lahko privoščite za vsako priložnost. Top kos naj bo roza plašček ali jakna, da vas najdejo tudi v temi!

Roza

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.