Kako nositi in kombinirati bele hlače

Kar predstavljam si vas: marsikatera izmed bo zdaj zavijala z očmi, ker so bele hlače kar projekt, to je treba nedvomno priznati. Seveda so v modi, poleti pa so predvsem zelo praktične. Morajo biti podložene, saj so vidne tangice ali spodnje hlače pod tkanino nedopustne. Lahko pa izberete tudi jeans, ki je nedvomno lep, uporaben in tudi udoben. Lanene so top, a se žal hitro mečkajo, bombažne so zelo praktične, če pa so iz mešane tkanine, je seveda bolje, a kot rečeno znajo biti prosojne. Pazite, da so žepi kar se da nevidni (sicer nekateri modeli prav poudarjajo žepe, a osebno nisem za) in seveda vedno poglejte tudi zadnjo plat, ki je še kako pomembna. Letošnja topla sezona narekuje veliko svetlih hlač, kombinacije so neštete, najlepše pa so sledeče.

Bele hlače z jakno, tudi na črte

Ker živimo v obdobju, ko so kostimi ponovno aktualni, zato je kar dobro, da si omislite belega. Deluje sveže, urejeno in ravno prav šik. Material je lahko lahek, kot je denimo viskoza; daljši blazer pa nedvomno poskrbi, da je zadnjica dobro pokrita. Razmislite tudi o črtah, tankih, ker so elegantnejše.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bele hlače z bluzo

V tem primeru imate priložnost, da se dobro poigrate z volumnom. Zgornji del je namreč lahko razigran in poln naborkov, kar je zdaj tudi v modi. Bluze imajo lahko napihnjene rokave, rokave na zvon, naramnice, spuščena ramena in še marsikaj. Hlače ostajajo enostavne in lepe, tudi zaradi beline, ki jih tako ali drugače naredi vsakdanje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bele hlače v kombinaciji s črtami ali karo vzorcem

Zelo modna rešitev, ki ostaja tudi enostavna in hitra. Doma imate prav gotovo kakšno majico ali top na črte, glede karo vzorca pa sem skoraj prepričana, da ga prav tako premorete, saj je v zadnjih letih zelo v modi. Če temu ni tako, potem je zdaj čas za nakup, ki ga ne boste obžalovale! Ostanite pri temno modri in beli, ali črni in beli, gre sicer za klasične, a varne kombinacije, ki ne bodo šle iz mode.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bele hlače in kontrasten blazer

Tudi v tem primeru gre za odlično rešitev! Kontrasten blazer je izredno lep, bele hlače pa premorejo vse, zato si le privoščite kakšno zanimivo, drugačno barvo. Če pa ste za klasiko, so tukaj pudrasta, temno modra in črna, s katerimi ne boste nikoli zgrešile. Če se le da, dodajte pete in malo torbico, pa kakšno zelo lepo šminko.

Vir: Pinterest

Vir: Pinterest

Bele hlače in jeans jakna

Še ena udobna in hitra kombinacija, ki vam bo prav gotovo všeč, saj je tudi meni. Jeans jakna je lahko temnejša ali svetla, vsekakor je svetli odtenek nekoliko bolj poletni, sicer je stvar okusa. Bele hlače gredo zelo lepo z jeans jakno, spodaj dodajte navadno T majico ali bluzo s kratkim rokavom in bo vse skupaj popolno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.