Kako nositi večerne čevlje čez dan

Obožujem modo, tudi zato, ker se je v zadnjih letih zelo spremenila in nam danes ponuja kombinacije, ki so bile pred dvajsetimi leti popolnoma nedopustne. Tako se je denimo zgodilo, da so postali večerni čevlji čez dan nekaj povsem normalnega. Ta slog mi je zelo všeč zato, ker dobro popestri podobo in poskrbi za tisto piko na i, ki jo vedno iščemo. Večeren čevelj je običajno lesketajoč in s peto, morda boste na prvi pogled boste dejale, da gre za model za večerno prireditev, a temu ni tako. V bistvu je prav jeans, ki je najbolj športen in popularen, najboljši sopotnik tega modela.

Vir: SJP shoes
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Večerni čevlji in jeans

Ta kombinacija mi je res všeč; če si kdaj želite nekaj več in ne veste, kako bi popestrile podobo, ker rade nosite kavbojke, potem obujte lesketajoče čevlje. Jeans bo takoj dobil posebno noto in tudi ve boste opazne. Ne pozabite, da so čevlji ključni faktor takrat, ko ste v iskanju dobrega stila.

Matchy matchy komplet

Torej blazer in hlače. Takih kostimov je danes ogromno in seveda je tako, da niso togi, kot včasih. Poleg črne, temno modre in rjave, so tukaj tudi druge barve. Pastelni odtenki in fluorescentni toni odigrajo zelo pomembno vlogo, tudi v mrzli sezoni. Poskusite torej s salonarjem, ki je prav tako barvit, v kontrastu ali enaki barvi, dobra izbira je še vedno živalski potisk, lakast model, model s peto v bleščicah in podobno. Izbira je neskončna.

Vir: Pinterest
Vir: SJP shoes
Vir: SJP shoes

Mala črna obleka

Kot klasičen kos naše garderobe prav zahteva nekaj več. Seveda so super biseri in črni salonarji, a v kolikor si želite spremembe, obujte kaj drugačnega, večernega. Zelo lepi so čevlji s paščkom na T, model Mary Jane, prav tako rahlo nižja in kvadratna peta, vendar posuta s perlami ali bleščicami (ta višina je idealna za tiste, ki ne marajo ali ne prenesejo visokih pet).

Midi krilo

Glede na obliko in dolžino bi rekla, da je kos, ki prav zahteva pete. Ker ima največkrat visok pas, je potem tako, da so večerni čevlji idealna priložnost za dodatno, seksi noto. Lahko izberete tudi nekaj v svetlih tonih, vse je odvisno od hlačnih nogavic, saj v tem primeru morajo biti nujno prosojne in v barvi kože. Pozabite na lesk, mat je prava izbira. Tudi pri midi krilu se lahko poigrate z barvami in bleščicami, te so tako ali drugače močno v trendu, tako da je nemogoče zgrešiti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In nikar ne pozabite, da za glamur morate vedno poskrbeti same. Čevlji in torbice so odlična naložba, zato je kar dobro, če zanje odštejete malo več denarja. Osebno menim, da premalo cenimo noge in stopala, ki cel dan skrbijo za nas. Zato si tudi zaslužijo nekaj odličnega!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.