Kako dopolniti midi krilo ta hip

To je eden tistih kosov, ki v naši garderobi vedno najde svoje mesto, ne glede na sezono, trende in zunanje temperature. Krilo je pač ženski must have in čeprav smo mnoge vseeno bolj navajene hlač, je edino prav, da si sem ter tja omislimo tudi stajling s tem večnim kosom. Bolj kot morda mini ali maksi krila priljubljene ostajajo midi dolžine, torej tiste, ki nam segajo do ali nekoliko preko kolen, saj namreč delujejo izredno nosljiva, udobna in hkrati modna, nenazadnje pa se dobro podajo prav vsem generacijam. In kaj jim dodati ta hip? Modne smernice najpogosteje predlagajo, da jih kombiniramo:

S pleteninami – predvsem s tanjšimi puliji, ki služijo kot samostojen kos ali pač kot dopolnilo jopi, suknjiču, brezrokavniku in podobno. V kolikor smo izbrale svileno midi krilo, potem bo zraven zares dobrodošla kanček oversize pletenina, sploh pulover širšega kroja, dolga jopa ali debel puli.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Z usnjem – in sicer v obliki usnjene srajce ali vsaj usnjenega brezrokavnika. Nedvomno drzna kombinacija in za marsikatero povsem nenavadna, pa vendar ta hip zelo modna. Privoščimo si krilo v A kroju, s potiskom rož ali živalskega vzorca, seveda v debelem, toplem materialu.

Z bazično srajco – sploh takrat, ko je krilo usnjeno. Gre namreč za zelo poznano in vsem ljubo kombinacijo, ki jo lahko tokrat začinimo z nenavadnimi linijami in kroji, v tem primeru pa letos stavimo še na vpadljive škornje.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

S suknjičem – predvsem takrat, ko želimo nadeti plisirano midi krilo, preko katerega dodamo kanček daljši blazer, preko njega pa še usnjen pas. Lahko ga oblečemo kar brez vsega (seveda za bolj drzne večere), preko čipkastega bodija ali slip topa, za vsak dan pa preko tanjšega pulija. Za piko na i dodajmo grobe gležnjarje ali špičaste salonarje, ki bodo celotno podobo naredili še bolj kul.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.