Zelena v vsej svoji lepoti

Barviti jeseni še zdaleč ni konca in ta se je šele dobro pričela. Tokrat je v centru pozornosti zelena, ki pa je prevladovala tudi na modnih brveh za jesen ter zimo 2019-20 in tako postala ena izmed najbolj trendi barv. V vsej svoji lepoti smo jo lahko videli v vseh večjih oblikovalcih, kot so Versace, Lanvin, Brandon Maxwell in še bi lahko naštevali. Ta je največkrat krasila dolge obleke (vsakodnevne in bolj svečane), statement plašče pa tudi modne dodatke. Kako pa so jo uporabile fashionistke, je druga zgodba …

Christian Wijnants jesen 2019-20
Versace jesen 2019-20
Lanvin jesen 2019-20
Brandon Maxwell jesen 2019-20

Na vseh večjih ulicah modnih prestolnic je mogoče opaziti veliko zelene. Must have so pletenine v tem odtenku, ki jih modne poznavalke kombinirajo z ostalimi opaznimi odtenki ali pa posežejo po matchy matchy videzu. Hlačni kostim še vedno spada med najbolj trendi modne kombinacije in ta je velikokrat ravno v zelenem odtenku. Če si želite le z enim kosom vnesti zeleno v svoj vsakdan, vam priporočamo, da to storite s pomočjo blazerja, ki je izredno šik ter vsestranski za kombiniranje.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tudi na področju modnih dodatkov lahko vidimo kanček zelene. Torbica je eden izmed modnih kosov, brez katerega ženske preprosto ne moremo. Naj bo vaš nov nakup torbica v svetlejšem pastelnem odtenku. Vse, ki obožujete naglavno okrasje, pa izberite obroč za lase v zeleni; ta lepo pristaja vsem barvam las: blond, rjavim, črnim pa tudi rdečelaskam. Zelena pa je zaželena tudi v lepotnem svetu, poudarite vaše oči s pomočjo zelenih senčk; tovrsten videz je lahko dramatičen ali pa bolj nosljiv za vsak dan, na vas je, da izberete pravi make-up look. Za le malce popestritve pa izberite zelen lak na nohte in tako boste le z enim korakom bolj v trendu.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.