Kako organizirati super zabavo doma

Ko pride do novega leta, sem vedno v dvomih. V kolikor nisem na odru in ne delam, bi bila rada v koči nekje na snegu ali morda doma in priredila super zabavo za prijatelje. In kdo ve, morda se za drugo opcijo odločim prav v letu 2020. Če pa ste same tik pred tem, da organizirate kaj podobnega doma, potem je tukaj nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Prostor mora biti čist in dobro okrašen

Nikoli ni preveč, to je edino vodilo, ki se ga morate držati. Če se božič vrti okoli družine in rdeče barve, je novo leto zlato in lesketajoče, z vašo obleko vred! Če boste kuhale, vedite, da je kar dobro, če imate doma še kup dodatkov za na mizo. Sveče, lepi prtički, ličen pribor, svečani krožniki, zlate bunke, zlati konfeti, trakovi nad glavo in baloni čez vse. Novo leto je ravno prav kičasto, saj to prinaša srečo!

Vir: Pinterest

Sladko in šampanjec

Sladko zato, ker je včasih dobra družba vse, kar potrebujete, in četudi naročite pico, bodo prijatelji mega srečni. Vseeno pa je dobro, če jim ponudite vsaj nekaj sladkega. Doma pečeni piškoti, potica, kos torte, nekaj zato, da se malo pobožate po duši. Potem je nujen šampanjec, saj boste ob polnoči nazdravili. Izberite nekaj dobrega, da ni ravno prva steklenica iz trgovine, ker poznavalci zaznajo dobro ali manj dobro in konec koncev si tudi ve zaslužite najboljše!

Vir: Pinterest

Glasba in filmi

Glasba je ključnega pomena za dobro vzdušje. Izberite torej božične pesmi ali nekaj živahnega, balade raje pustite za drugič. Konec leta je namreč takšen čas, ko znajo priti na dan tudi žalostne misli, če pa je glasba žalostna, no, potem prijateljem ali sebi ne bomo ravno pomagali. Če se odločite za gledanje Tv naredite že same izbor dobrih filmov ali nadljevank, da ne boste na koncu vsi zkupaj izbirali dve uri in bo novo leto že mimo. Zapomnite si, da stari filmi so všeč vsem.

Vir: Pinterest

Darlo za vsakega

Vedno je lepo, če si omislite malenkost za vsakega gosta. Lahko je res nekaj majhnega, saj je pomembno, da poklonite spomin na ta večer. In vsak vam bo hvaležen zato, ker ga boste elegantno zaključile. Nekaj idej: sveča, papirnati robčki z božičnimi vzorci, doma pečeni piškoti, lipgloss za ženske, krema za roke za moške, čstitka z osebnimi mislimi.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.