Spete pričeske za novo leto

Spete pričeske so mi zelo všeč tudi zato, ker so hitra in enostavna odločitev takrat, ko ne vemo, kako in kaj z lasmi. In všeč mi je, da z malo domišljije lahko tudi same naredimo ogromno, sploh s pomočjo lepih špangic, elastik za lase ali glavničkov. Danes je tega res veliko in zdi se mi, da so vse kombinacije, prav zaradi teh dodatkov, zelo všečne.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Tokrat sem s pomočjo čudovitega Borisa in izvirne Sanje v Salonu Hairspa v Ljubljani ustvarila dva različna videza. Prva je speta pričeska, ki zahteva zelo malo: lasje so najprej dobro nakodrani, nakar speti v zadnjem delu. Vse skupaj je polepšano z lepo špangico s kamni. Pri tej pričeski je ključnega pomena, da lase res dobro nakodrate in jih potem tudi pošpricate z lakom. Tako bodo kodri bolj obstojni in špangice za spenjanje bodo bolj držale.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Druga pričeska je bila prav nepričakovana, saj gre za visok čop, ki pa deluje sofisticirano in nič športno. Moram reči, da so Sanjine roke res spretne in ji tovrstni podvigi vedno uspejo. Tudi sama imam rada čope in fige, z malo domišljije pa lahko dosežemo prav super look, ki je primeren tudi za novoletno zabavo. Ponovno smo se odločili za elegantno špangico, ki je rep popestrila. Najbrž danes že veste, kako se boste zvečer uredile; speto, spuščeno, naravno, skodrano … Važno je, da lepo praznujete in pozitivno sprejmete 2020. Srečno!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.