Kako popestriti poletno pričesko

Zaradi visokih temperatur je tako, da imamo ženske marsikdaj spete lase. Čopi, kite, fige in še kaj bi se našlo. Čeprav gre za pričeske, ki jih običajno naredimo na hitro, te lahko popestrimo z različnimi lasnimi dodatki, pentljami, manjšimi rutami in obroči. Na ta način lahko postane prav vsaka pričeska nekaj posebnega in zelo primerna za različne priložnosti.

Uporabljajte obroče

So vroči trend te sezone in če so nekoliko večji, toliko bolje. Obroči so prav gotovo zanimiva popestritev pričeske, lahko si jih omislite z vozlom na sredini, iz blaga in seveda v sožitju z obleko, ki jo nosite. V tem trenutku niso tako aktualni tanki, temveč prav debeli in opaznejši.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Poskusite z večjimi sponkami za lase

Najbolj modne so tiste, ki imajo velike bisere. Te špangice so postale ogromne, njihova funkcija ni ta, da držijo lase, temveč bolj okrasna. Nosimo tudi dve skupaj, da so še bolj vidne; drži pa, da so lepše, če so lasje spuščeni in rahlo valoviti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zavežite manjšo ruto

To je super zamisel za vse tiste, ki nosijo čop. Svilena ruta vedno predstavlja piko na i, zato je kar dobro, če si jo nadenemo. Ruta je lahko barvita in opazna, lahko je tudi daljša in si v tem primeru privoščite pentljo. Če pa nosite kito, jo lahko vpletete kar vanjo, vendar ruta ne sme biti predolga.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Glavniki z dodatki

Včasih so bili le za neveste, danes ne več. Obstajajo resnično lepi glavniki za lase, ki odlično držijo pričesko in poskrbijo za eleganco. Všeč so mi z majhnimi biseri in tudi z večjimi rožami, sploh takrat, ko jih nosimo nekoliko bolj stransko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Verjamem, da poletje omogoča veliko več domišljije in eksperimentiranja, zato bodite kar pogumne in mladostne, predvsem v duši.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.