Čipkast detajl obvezna sestavina izzivalnega poletja

Ko omenimo čipko, se ponavadi zavemo, da bo, ne glede na sezono, govora o zapeljivosti in izzivalni podobi. Že vrsto let zato v samem vrhu priljubljenosti ostajajo kosi, ki so popolnoma, delno ali vsaj obrobljeni s čipko. In če so nam sem in tja všeč skozi hladno obdobje, potem šele zares nore nanje postanemo ravno v vročih poletnih mesecih. Letošnje ni prav nič drugačno, zato je moda zopet poskrbela, da bolj ali manj čipkastih elementov ne primanjkuje niti med dnevno niti med večerno opravo.

Vir: Instagram – Fashioned Chic
Vir: Instagram – VivaLuxury
Vir: Instagram – Fashioned Chic
Vir: Instagram – VivaLuxury

Spet se obračamo k slip oblekam in topom, kjer je čipkasta obroba prav toliko nujna, kot je morda v poletnem času slamnat klobuk na plaži ali sandali na nogah. Ogromno bomo dosegle tudi z delikatnimi, čipkastimi nedrčki, ki jih bomo oblekle pod tope, srajce in obleke, kjer dominirajo globoki izrezi in drzni dekolteji, kroji, ki razkazujejo cel hrbet, ter tisti modeli, kjer ne manjka golih ramen in asimetričnih elementov. Pravzaprav lahko večkrat rečemo, da nas ravno čipkasto spodnje perilo reši pred pretirano razgaljenostjo, a hkrati ohranja tisto največjo tenkočutnost, ki jo ženska moda sploh premore.

Vir: Instagram – Fashioned Chic
Vir: Instagram – Fashioned Chic
Vir: Instagram – Mikutas
Vir: Instagram – VivaLuxury

Čipka v poletni sezoni poleg vsega nudi predvsem popestritev, saj celotno podobo, morda še tako casual, kot sta jeans in bela majica, povzdigne na povsem drug nivo elegance, česar se nadeja skoraj vsaka izmed nas. Naj bo zato ta delikatni material kar se da kvaliteten in lepo krojen, tokrat pa ga dodajajmo predvsem najbolj modnim kosom, kot so prefinjene kratke hlače in raznorazni dvodelni seti, minimalističnim sandalom in neštetim crop topom. Barva? Naj ostane v okvirih bazičnosti, torej črna, bela in nude, medtem ko se rdeči in pink v tem primeru raje izognimo, saj sta ponavadi rezervirani le za izbrane oči.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.