Najbolj modni sandali ta hip

Vem, vem, že nekoliko preveč ponavljajoča se tema, pa vendar ni kaj, nekateri trendi so pač tako močni in opazni, da se jim ne da izogniti niti na daleč in je o njih preprosto treba poročati tudi večkrat. Poleg kratkih hlač in crop topa se ta hip vse vrti prav okoli sandal, ki se letošnje poletje zares v veliki meri ozirajo v preteklost. Retro oblike torej niso dosegle le oblačil, temveč so se sunkovito oprijele tudi dodatkov vseh vrst, med katerimi seveda v sam vrh popularnosti sega ravno obutev. In če so prejšnjo sezono naše noge nosile težke, chunky superge, smo za najbolj vroče mesece dobile postreženo s strani trendov ravno obratno, torej čisto lahke, minimalistično oblikovane sandale.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Gre za modele včasih kanček robatih oblik, pa vendar vseeno super preproste za nošenje, za kar poskrbijo ravno drobne vrvice, ki na nogi delujejo skoraj nevidno. Naj bodo v povsem bazičnih črni in beli ali pa v odtenkih nude, modre, zelene, rjave ali rdeče, pomembno je predvsem to, da jih znamo nositi. Pravzaprav je to izjemno prilagodljiva obutev tudi s strani kombinacij, kar pomeni, da jih z lahkoto nosimo tako med dnevnimi, casual outfiti kot tudi med najbolj glamuroznimi, večernimi podobami.

Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter

Vsekakor nas tudi to vroče poletje zapeljujejo dueti med slip obleko iz satena ter minimalistični sandali, prav tako bomo v polno zadele, če slednje združimo z raznoraznimi kompleti, skoraj must have so poleg takšnih sandalov tudi udobni kombinezoni, nenazadnje pa bo verjetno vedno zmagovalna ostala kombinacija z maksi, romantično navdihnjeno obleko. Nenazadnje naj poudarim še to, da je višina petke pri retro sandalih povsem osebna odločitev, saj so super modne čisto vse, od tistih mini, kitten pa vse do izredno visokih, v katerih naš korak postane že zelo zahteven, hkrati pa noga deluje daljše in elegantneje.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.