Kako prikriti svoje napake

Poletje je pred vrati, vas pa skrbi, da vam ne bo uspelo izgubiti kilogramov, ki so se nabrali čez zimo? Je vaše oprsje malce prebujno ali morda preskromno? So boki preširoki in pas neopazen? Brez skrbi: z drobnimi triki lahko skrijete napake in poudarite kvalitete. Imate bujne obline, ki jih poskušate skriti s preširokimi puloverji? Ste zelo visoke in se vam zdi, da vam nič ne pristaja? Zbrala sem nekaj napotkov, kako se lotiti takih in podobnih preglavic. Če si boste vzele čas in si pomagale z drobnimi triki, lahko vsako pomanjkljivost spreobrnete v prednost. 

Vir: Pinterest

Velikih prsi ne morete skriti, raje jih poudarite s srčastimi izrezi, všitimi gubami in moškimi kroji. Enkrat za vselej pozabite izreze na ladjico in vodoravne črte. Majhne prsi bodo prišle do izraza z razgaljenimi rameni ter v bluzah z naborki in volančki okrog izreza. Izogibajte se preveč moških krojev, ker boste videti še bolj deške. Preveč centimetrov v višino zna biti včasih prav moteče. Če ste res zelo visoke, si privoščite mehke linije, vodoravne črte in seveda nizke pete, krila pa naj segajo pod kolena in niže.

Vir: Pinterest

Ste nižje rasti? Pravijo, da je strup v majhnih stekleničkah. Toda če vas moti, da ste med manjšimi, si pomagajte z mehkimi linijami, drobnimi vzorčki, oprijetimi hlačami, na plaži pa z bikinkami s trikotnim zgornjim delom. Vas široki boki in večja zadnjica onesrečujejo? Proč s širokimi srajcami, ki zmaličijo postavo in vam kradejo ženstvenost. Raje sezite po trapezastih linijah, mehkih materialih, ki zdrsnejo čez obline, širokih hlačah in kopalkah v slogu 50. let, ki poudarijo obline.

Vir: Pinterest

Postava brez izrazitega pasu? – Da ne boste videti preveč deške, izberite oblačila zapeljivih linij, ki poudarijo predel pasu, omislite si  hlače z visokim pasom in čim pogosteje nosite pasove iz najrazličnejših materialov. Imate močne noge? – Mini krila ne pridejo v poštev, ampak v tem pogledu so vam letošnje modne smernice naklonjene. Oblecite široke hlače, dolga krila in midi krila – mehki kosi bodo glamurozno skrili napakico, vi pa ne boste videti, kot da ste ovite v vrečo.

Vir: Pinterest

Tudi presuhe noge delujejo zelo neženstveno. Izberite srednje dolga krila in obleke ter ne preveč oprijete hlače. Enodelne in dvodelne kopalke naj bodo razkošno polepšane z volančki, ki dodajo piko na i.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.