Kako skriti trebuh s pomočjo pravih kosov

Drage moje, to pa je težava, ki jo imamo res vse. Malo več poješ, pridejo hormoni, rodiš otroka ali se preprosto zrediš in hop, pride na obisk nadležen prijatelj trebuh in nikakor noče stran. Moj nasvet je, da začnete pri perilu za oblikovanje postave, ker se boste tako tudi bolje počutile, saj vas bodo hlačke dobro stisnile in tudi trebuh bo manj viden. In potem je tukaj moda, ki lahko pomaga z izbiro pravih kosov. Poglejmo, kateri so.

Cropped hlače z visokim pasom

Zanimivo, kako zelo pomagajo. V bistvu je ta visok pas detajl, na katerega je kar dobro staviti in nikoli ne bo razočaral. Glede na to, da so cropped hlače tudi krajše in pokažemo več gležnja, se optično ustvari efekt daljše noge, kar je super. Če povrh vsega dodate visoke pete, ste res na konju.

Foto: Getty

Dolg blazer

Njegova dolžina je res pomembna in prav tako je ključno, da je pošteno čez boke. Nikar ne vztrajajte s krajšimi modeli, ki poudarijo vse, tudi tisto, ker je običajno nevidno. Poskusite dolg blazer v kombinaciji z večjo torbico, ta stil vam lahko odvzame dve konfekcijski številki, kar je super.

Foto: Getty

Dolga jopa

Zgodba blazerja se ponavlja z jopo, le da gre za volno. Nujno jo nosite odpeto in sproščeno, vsaj v spodnjem delu. Igra volumnov bo poskrbela, da bo trebuh popolnoma skrit in neviden. Zato potrebujete jopo, ki ni oprijeta; če niste prepričane, je dobro, da vzamete eno številko večjo.

Foto: Getty

Krilo z visokim pasom

Seveda zahteva visoke pete, a učinek je res dober. Poleg vsega objame trebuh in ga skrije. Model ne sme biti preveč oprijet, raje stavite na obliko na A ali rahel plise, ki vedno dobro deluje. Če bo temne barve, je super, ker odvzame nekaj kil, a tudi svetle znajo biti dobrodošle, če se tako počutite.

Foto: Getty

V izrez

Ne verjamete? Pa vendar je tako … Gre za to, da V oblika podaljša zgornji del trupa in silhuete, zato postane trebuh magično neviden. Nekako bi lahko rekli, da so vsi pogledi usmerjeni v izrez, na trebuh pa pozabimo. Super je, če tovrstno majico ali bluzo kombiniramo z elegantnimi hlačami.

Foto: Getty

Četudi imate trebuh, nikar ne pozabite na pasove, ker naredijo lepo in skladno figuro.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.