Stajling dneva: široko pleteno krilo

Drage bralke in virtualne prijateljice,

ko sem se lani vsak teden vozila v Ljubljano, nisem imela niti enkrat snega, zdaj pa me neprestano spremlja. Njegova belina me pomirja in mraz kar stisne moje misli, razblini slabe stvari in mi čudežno omogoča, da sem nekoliko boj osredotočena na tisto, kar dejansko šteje. Nisem zimski človek, ampak te nizke temperature ustavijo stvari, v meni in izven mene, nakar vzamem knjigo, poslušam dobro glasbo, gojim lepe misli in vse je na svojem mestu. Pred nami je še en začetek tedna in nešteto stvari, ki jih lahko počnemo. Izberimo prave, predvsem zase in manj za druge, saj je zdaj tako, da moramo najprej sebe pobožati po duši.

Želim vam čudovit ponedeljek in naj bo že danes vse dobro in prijazno.

V zadnjih mesecih je postalo krilo iz pletenin stalnica v moji garderobi. Všeč mi je zato, ker se zelo prilagodi telesu, po drugi strani pa me odlično greje. Ta model je nekoliko drugačen, ker ni oprijet, temveč krojen na A, ohranja midi dolžino in je v meni zelo ljubi, slonokoščeni barvi. Preprosta oblika z elastiko v pasu omogoča, da je super udoben in popolnoma nezahteven. Kombinirala sem ga z elegantno bluzo in ostala pri nevtralnih tonih.

Moj stajling je sledeč: krilo in bluza Chicwish, salonarji Guess, torbica Diane von Furstenberg, nakit Gold Philosophy, špangica v laseh H&M, plašč Weekend Max Mara.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

7 komentarjev
  1. Spet en svetli outfit. Waw, kako ti pase. Tudi sama obozjem te tone. Pozimi in polet. Ceprav si za zimo ne upam nosit, ker se tako hitro umaze. P
    Objem na obalo.❤

  2. Pletenine “nosim v sebi”, ker je mama pletla, ko sem bila majhna.
    Sem vesela, da so “spet moderne”.
    Leeeepo! Lorella, vi pač imate dober okus! 🙂

    Pozdrav na morje!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.