Kakšne sandale bomo nosile to sezono

Sezona odprtih čevljev se približuje in trendi ponujajo raznolike modele za različne okuse. Za vse tiste, ki prisegate na udobje z nizko peto, pa tudi nekaj za ljubiteljice vrtoglavih pet. Nekatere modele smo vzljubile že lani, nekaj novosti pa prinaša svežino v naše garderobne omare. Eden najbolj priljubljenih je mules model, izbor modnih navdušenk pa je par znamke Bottega Veneta. Prepoznavna sprednja kvadratna oblika sandala in široka barvna paleta so tiste značilnosti, ki naredijo le-te tako zelo zaželene. Poleg mules modela pa so ponovno IN minimalistični dizajni sandalov z elegantno srednje visoko tanko peto. Velik plus teh je, da pristajajo na številne kombinacije, od tistih bolj vsakdanjih z jeans hlačami in T majico do bolj svečanih z dolgo obleko ali hlačnim kostimom.

vir: Pinterest
vir: Bottega Veneta
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Massimo Dutti
vir: Pinterest

Med bolj minimalistične modele brez dvoma spadajo tudi japonke, to poletje pa so te doživele preobrazbo in modni oblikovalci so jim dodali peto. Te kraljujejo v številnih nevtralnih odtenkih, nekako najbolj zaželena pa je brezčasna črna, ki nikoli ne gre iz mode. Pa še en trendi model z nižjo peto za vse, ki prisegate na udobje. Športni dizajn, ki so ga nekateri poimenovali kar dad sandali, vam bodo na prvi pogled všeč ali pa sploh ne. Tovrsten model lahko najdemo pri prestižnih znamkah, kot je Prada in celo Chanel, seveda pa so modne različice na voljo tudi pri ostalih nižje cenovnih znamkah.

vir: Pinterest
vir: Zara
vir: Pinterest
vir: Prada
vir: Pinterest

In še zadnji modni trend, ki vam bo zagotovo všeč. Pisane barve so zaživele v vsej svoji lepoti med modno obutvijo, tudi pri sandalih. Vsi odtenki modre, neon živahne barve, seveda ne smemo pozabiti na pastele. Ne bojte se barvite modne izbire in naj bo pisan sandal vaš statement detajl oprave.

vir: Pinterest
vir: Aeyde
vir: Wandler
vir: Pinterest
vir: Gucci
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.