Kar potrebujete za dober videz v tem trenutku

V teh čudnih tednih, za katere lahko končno rečemo, da jih počasi zapuščamo, nas v resnici moda nikoli ni pustila na cedilu. Vedno je bila ob nas in kljub temu, da smo bile bolj ali manj doma, nam je pokazala svojo najlepšo plat. Vesela sem, da mi po glavi ne hodijo le udobne trenirke in pižame, temveč tudi lepi kosi, ki jih z veseljem delim z vami. In veste, kaj mislim? Da si prav zaslužimo nekaj lepega, romantičnega, prefinjenega in ženstvenega. Upam, da se z mano tudi strinjate!

Sandali v nude barvi

Optično podaljšajo nogo in so najboljša izbira za tople mesece. Nove oblike narekujejo kvadratne pete, pentlje, semiš, udobnost. Lahko pa stavite tudi na klasično usnje in ne boste prav nič zgrešile.

Sezane

Hlače z visokim pasom

Zdaj že vemo, da zelo podaljšajo noge in poskrbijo za lepo postavo. Jaz sem od nekdaj navdušena in vem, da ste tudi ve. Nujno jih nosimo tako, da je pas viden. Obujete pa lahko nizke sandale, balerinke ali pete.

Sezane

Špagarice

Pri špagaricah je tako, da morate biti popolnoma za ali vam pač niso všeč. Jaz sem bila vedno prepričana, da niso udobne in še manj trpežne, potem pa sem ugotovila, da so se tudi na tem področju trendi spremenili. In res sem si nabavila udobne in lepe špagarice, ki jih nosim že dve leti. Juhu.

Manebi

Bela bluza

Vsestranska in jo prav zato moramo imeti. Bela bluza je tisti kos, ki je v naši garderobi nujno potreben. V resnici lahko z njo precej eksperimentirate, celo s kavbojkami in dobrim nakitom. Izberite model, ki ni 100 % gladek in preprost, moj nasvet je, da si le omislite kakšen lep rokav, gumbi, ovratnik. Vam ne bo žal.

Sezane

Hrbet je v ospredju

Ponovno so tukaj topi in obleke z golim hrbtom. Ta odprtina ni vedno zelo globoka, zato gre za kose, ki jih nosimo tudi z nedrčkom. Je pa hrbet zelo seksi del ženskega telesa in lepo je, če ga lahko tudi pokažemo.

Sezane

Mešanje potiskov

Podobno kot v zimski sezoni je tudi v poletni prisotna zgodba s potiski. Prav zaradi lahkotnosti tople sezone lahko eksperimentirate z različnimi stili in vzorci. Pike s črtami, rože z drugimi potiski in še kaj bi se našlo. Ostanite zmerne pri barvah, dve ali maksimalno tri je res priporočljivo.

JCrew

Vsestranske črte

Ko topla sezona trka na vrata, so tukaj črte. Mornarski slog je nujno potreben in tako noro večen, da ga res moramo imeti. Danes je že veliko interpretacij na to temo, osebno sem za klasiko: torej belo in temno modro, zraven kanček rdeče. Preprostost je včasih zmagovalna.

JCrew
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Preprosti, klasicni kosi so vedno dobra izbira, ki zagotavlja eleganco in dober stil. Obozujem crte in mornarski stil. Lepo.

  2. Zadnja oblekica zmaga. MORNARSKO STIL, pa super lahke čeveljce zraven.
    Lahkotni kosi, ki so vsestranski.
    Hvala Lorella

  3. Mesanja vzorcev ne obvladam in mi ni niti vsec, ampak pike in crte pa se mi je zdela vedno elegantna in dobra kombinacija, tudi za dvig samozavesti, hvala ti za vse namige Lorella, kot vedno, so krasni!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.