Letošnje zimsko obdobje nam je postreglo z obilico dežja in muhastega vremena, a hkrati so temperature ostale precej visoke za ta letni čas, kar nam je omogočilo nekoliko več stajling “prostora” oziroma opcij. Modne napovedi so ta hip že povsem usmerjene v prihajajočo pomlad, a vendar bomo še kar nekaj tednov ostali ujeti v zimske outifte. Res je, da so trendi tokrat predlagali nekaj sprememb, pa vendar večina ostaja zvesta določenim super popularnim kosom, med katerimi ostajajo tudi vsi tisti, odeti v karo vzorec.

Pinterest
Pinterest

Gre namreč za precej eleganten, pa tudi zelo nosljiv vzorec, ki se odlično prilega tako casual kot tudi poslovnim priložnostim. Poleg že več sezon zapored popularnim blazerjem in kostimom se pridružujejo tudi krila, tista mini v podobi tuje šolske uniforme ali pa tista midi, plisirana ter vsekakor v družbi ženstvenih škornjev. Pomembno je omeniti tudi karo hlače, kjer so obvezni retro, široki kroji ter super dolge, nekoliko zvončaste hlačnice, zanemariti pa ne gre niti vpliva stila angleškega podeželja, kjer so obvezen element celotnega izgleda tudi karo jakne.

Pinterest
Pinterest

Med kombinacijami barv so tokrat zelo lepe tiste s črno in zeleno, tudi zeleno in rumeno ali rdečo, večno zaželene pa seveda ostajajo kombinacije sive in bele oziroma bež. Za piko na i so poleg loafer čevljev, grobih gležnjarjev ali škornjev zelo pomembni tudi pasovi, v črni, temno modri, zeleni ali še najraje rjavi, pa tudi črne, polprosojne najlonke, svilene rute ter zlat nakit.

Komentiraj