Karo vzorec še vedno top izbira

Gingham oziroma karo vzorec, ki dobesedno spominja na prte naših starih babic, je izbira, ki odlično deluje. Nekako se mi zdi, da ne sledi sezonam, saj ga videvamo vedno, tako pozimi kot tudi poleti. Najbolj popularen je v temno ali svetlo modri različici, zelo zanimiv in romantičen je v pastelnih odtenkih ali rdeč, rahlo bolj kričeč, a še vedno zelo nosljiv.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za vse izlete, za takrat, ko ste na dopustu ali za sprehod po vročem mestu je gingham odlična izbira. Najlepši je skupaj z belo barvo, ki ga lepo poudari in dopolnjuje. Zanimiv je v kombinaciji z jeansom ali s črno, ki ga sicer rahlo ubije, a kombinacija še vedno dobro deluje. Karo vzorec je najbolj popularen na bluzah in oblekah, sicer pa ga najdemo tudi na hlačah, kombinezonih in na vseh dodatkih. Všeč mi je tudi takrat, ko se odločimo za dodatek, ki popestri videz, denimo ruto na torbici ali v laseh.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vse modne inspiracije, ki nedvomno spominjajo na podeželje, so zelo dobrodošle. Ta vzorec prikliče v spomin občutek veselja, sproščenosti, igrivosti in piknika sredi polja. Gre za majhne stvari, ki sprožijo velike občutke in si jih običajno privoščimo le poleti. Nujen kos je nedvomno gingham obleka, midi ali daljša, če ima volančke, toliko bolje, če je v pastelnih odtenkih, pa bo super. Prepričala vas bo na prvi pogled in seveda jo boste tudi veliko nosile.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Jaz sem navdušena!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.