Igralka Alicia Vikander izredno modna tudi v zasebnem življenju

Prelepa igralka Alicia Vikander, ki v sebi nosi tudi nekaj švedske in finske krvi, se lahko ponaša ne le z odlično igralsko, temveč tudi modno kariero, ki se ta hip le še strmo vzpenja. Spomnim se, da me je njena lepota popolnoma prevzela že takoj, ko sem jo pred leti prvič opazila na rdeči preprogi, zato nič čudnega, da so jo za svojo ambasadorko kaj hitro sprejele tudi nekatere največje modne in lepotne hiše, v prvi vrsti tudi Louis Vuitton. Danes z lahkoto trdimo, da se njen look na rdečih preprogah skoraj vedno uvršča v sam vrh. Kako pa je s stilom v njenem zasebnem življenju?

Alicia Vikander na rdeči preprogi
Alicia Vikander
Alicia Vikander za Louis Vuitton
Alicia Vikander za Louis Vuitton
Alicia Vikander
Alicia Vikander

Punca pri svojih tridesetih dobro ve, kaj ji pristaja in kaj ne, saj njen osebni stil vedno znova izžareva ogromno ženstvenosti in elegance, tudi takrat, ko morda ureja le vsakodnevne opravke. Seveda vse skupaj ni tako zelo težko, ko imaš popolno postavo, polt in izgled nasploh, kot ga ima ona. Pa vendar kljub dobrim genom človek potrebuje smisel za oblačenje in roko na srce, marsikatera zvezdnica, kljub svojemu telesu in debeli denarnici pač žal ne premore dobrega modnega okusa.

Alicia Vikander
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Alicia Vikander

Njena milina in skoraj dekliška podoba se več kot odlično podata mnogim tekočim trendom, ki jih Alicia spretno vpleta v svoj casual outfit. Večkrat lahko tako na njej zasledimo romantične midi obleke, ogromno kosov z naborki in volančki, kvačkane in čipkaste detajle ter skratka vse, kar deluje super nežno in ženstveno. Ta hip spretno kombinira dvodelne sete, kratke ali dolge in široke hlače ter kombinezone, modne smernice pa upošteva tudi takrat, ko preprosto nadene le kavbojke in T majico. Zanimivo je, da jo lahko pogosto opazimo v bazičnih barvah, kot sta črna in bela, hkrati pa se ne boji statement kosov, ki v sebi skrivajo intenzivne barvne kombinacije, zanimive vzorce ter raznorazne teksture, seveda v še zanimivejših krojih. Verjamem, da se od nje lahko tudi o stilu veliko naučimo ter nam večkrat služi kot navdih, zato nič čudnega, da Alicia velja za trenutno IT dekle modne in lepotne industrije.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.