Poletne obleke, ki jih morate imeti

Tu in tam le pustite kavbojke ali hlače doma in si privoščite nekaj bolj ženstvenega. Poletje narekuje obleke, res jih je veliko in ta topla sezona ni izjema. Potovanje skozi julij in avgust bo seksi, nagajivo in zelo elegantno.

Plisirana obleka

Mene vedno spominja na Marilyn in prav vidim to dolžino do kolen in lep plise okoli nog. V modi je že celo večnost in nikoli ne bo mimo, prav gotovo jo boste veliko nosile in nikoli se je ne boste naveličale.

Vir: Pinterest

Dolga obleka

Poletni must have in kos, ki ga preprosto morate imeti. Meni so dolge obleke zelo pri srcu zato, ker so super udobne. Ni potrebno paziti, kako se usedeš in so lepe za vse priložnosti. Gredo s petami ali nizkimi sandali, celo s supergami in so lahko v vseh možnih barvah.

Vir: Pinterest

Bodycorn obleka

Ni za vse, ker je super oprijeta, ampak osebno verjamem, da vsaka lahko najde model zase. Najpomembneje je, da je narejena iz pravega materiala, ki je elastičen in se prilagodi oblinam. Bolje je, če je enobarvna.

Vir: Pinterest

Ovita obleka

Zelo lepa izbira in tudi v tem primeru velja, da je za vse ženske. Deluje kot jutranja halja, mora pa nujno biti prave dolžine, torej do kolen ali rahlo čez. V pasu ima pentljo in je super seksi, saj zelo lepo poudari dekolte.

Vir: Pinterest

Obleka z napihnjenimi rokavi

To je tista skrajno romantična in povsem poletna. Vidim jo v beli barvi zato, ker tako deluje najbolj prefinjeno. Rokavi so dober dodatek tudi za ženske, ki nerade razkazujejo roke. Napihnjena oblika pa zahteva nekoliko bolj vitke ude. Tudi v tem primeru pazite na dolžino: midi in nikar krajša.

Vir: Pinterest

Obleka z volančki

Je nepogrešljiva, lahko je dolga ali kratka, pomembno je gibanje okoli nje. Volančki vedno poskrbijo za romantično vzdušje in nagajivost. Če ste nekoliko bolj drzne, si kar privoščite daljšo različico, ker je zelo sofisticirana in ravno prav etnično obarvana.

Vir: Pinterest

Katero bi izbrale ve?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.