Katere odtenke rjave bomo nosile v prihodnje

Verjetno si jeseni kar ne znamo predstavljati brez odtenkov rjave, zato ne preseneča dejstvo, da bo te v izobilju tudi tokratno hladno sezono. Gre za barvno stalnico, ki na vsake toliko časa zamenja poglavitne odtenke, a vendar z nami nekako ostaja kar vse leto, tudi v tistih najbolj vročih in najbolj mrzlih mesecih leta. Tokrat se nam torej znova obeta pravi bum svetlih in temnih odtenkov rjave, ki jih bomo nosile tudi v najbolj presenetljivih kombinacijah, sploh pa bo poglavitna stajling tematika tudi to jesen združevanje in plastenje različnih tonov iste barve.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med najbolj ustaljenimi tudi tokrat ostaja rdeče-rjava, ki bo pogosta predvsem pri usnjenih dodatkih, kot sta torbica in pas, pa tudi pri vseh retro kosih, sploh pri tistih iz žameta. Zagotovo je novost mešanica sivo-rjave, torej nekakšne hladne različice temno rjave, ki se zelo lepo znajde predvsem pri hlačah in vrhnjih kosih, pa tudi pri vseh oblikah pletenin. Med slednjimi bodo zagotovo tudi naslednje mesece kraljevali tisti najsvetlejši, peščeni in kamelji toni rjave, h katerim se bo dobro podala kavno rjava. Mešanice vseh naštetih odtenkov rjave bodo popularne tako v vzorčasti kot enobarvni izvedbi, predvsem pa naj nas vodita dve rdeči niti – retro look in minimalizem.

Proenza Schouler
Loro Piana
Loewe
Bottega Veneta
Max Mara

In s katerimi preostalimi barvami bomo nosile letošnjo rjavo? Vsekakor bo zanimiva v družbi sive in nude, limetino zelene in rumene, temno modre in seveda bazičnih črne in bele. Vsekakor ne bomo zgrešile niti če jo dodamo pink, sploh tisti najbolj intenzivni ali pa tisti povsem zbledeli, kasneje pa naj bo to tudi dobra podlaga prazničnim elementom zlate, bronaste in kopici bleščic.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.