Zanimivo ta hip: poletne tunike

Verjetno je tako, da je Tory Burch, ena izmed mojih najljubših oblikovalk, mojstrica na tem področju. In verjetno je tako, da so mi kot ljubiteljici etno sloga te tunike noro všeč. Zdi se mi, da so prava rešitev za prosti čas, kavbojke, kratke hlače in za takrat, ko želimo imeti na sebi nekaj zelo posebnega. Barvite in izvezene poskrbijo za prepoznavnost in marsikdaj prikličejo v spomin daljne kraje. Treba je priznati, da tunike tvorijo dober slog, hkrati pa verjamem, da vsem ženskam niso všeč, saj so običajno zelo potiskane, sicer pa obstajajo tudi enobarvni modeli, ki so nekoliko bolj umirjeni.

Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch

Kako jo nosimo

Zdaj nedvomno z jeansom. Tunika je običajno daljša bluza, odprta v sprednjem delu, a brez gumbov, saj jo oblečemo čez glavo. Zaradi materiala (trši bombaž) in vezenja, se ne prilagodi telesu, je širše krojena in tako tudi pada. Lahko izgleda kot krajša obleka in v tem primeru je lahko samostojna, a četudi je daljša, jo še vedno lahko nosite s kavbojkami, sicer pa vedno pazite, da je sprednji del znotraj tako, da je pas viden.

Tunika je predvsem za dnevno rabo

Obstajajo sicer tudi večerne tunike, ki so običajno okrašene z bleščicami, a prav zaradi posebne oblike se mi zdi, da mora ta ostati predvsem enostavna. Ključ je torej prav enostavnost in to, da jo nosimo s kosom, ki je res preprost, torej s kavbojkami, enobarvnimi kratkimi hlačami ali belimi hlačami.

Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch
Vir: Tory Burch

Tunika čez kopalke

Najbolj poletna odločitev pa je tunika čez kopalke. Če imate nekaj sreče, je tako, da boste našle tuniko v enakem vzorcu ali barvi kopalk, kar je naravnost vrhunsko. Denimo zadnja tunika na sliki, rumena in modra, ima tudi svoje bikinke. To je res dober način, kako ohraniti eleganco na plaži, kjerkoli že smo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.