Pet idej za pisarniški outfit

Ta sezona je res zanimiva, saj smo še vedno v objemu poletja, in hkrati se približuje jesen, z nižjimi temperaturami, ki jih začutimo predvsem zvečer. V pisarni je seveda še vedno toplo in tudi me smo v takšnem vzdušju: uživamo v spominih lepe sezone in se zato garderoba temu prilagodi. Za vas sem izbrala pet outfitov za pisarno, ki so mi zelo všeč in upam, da bodo tudi vam.

Bela in pudrasta

Zelo elegantna in sveža kombinacija. Ta odtenek roza barve je tako poseben in hvaležen, saj pristaja vsem ženskam. In bele kavbojke doživljajo prav te dni svoj trenutek. Roza blazer v daljši obliki je nujen kos in bo rešil marsikatero zagato.

Vir: Pinterest

Nekaj rdeče

Lahko je blazer, morda šminka, torbica ali čevelj. Rdeča je izredno močna, a v majhnih količinah je tudi hvaležna. In res je: nas dvigne! Mislim, da v tem trenutku potrebujemo prav to: barvo za srečo, energijo in veselje. Ostaja čudovita z živalskim potiskom, če si pač upate.

Vir: Pinterest

Dolg blazer

Večen in zelo uporaben. To je dobesedno sezona blazerjev, sicer je na obali še dokaj toplo, zato pridejo prav le zvečer, a kot vidim nam ponuja Ljubljana že svoje temperature, tako da je blazer v kombinaciji z navadno majico ali bluzo res top stvar. Stavite na barve, ker črnega že imate.

Vir: Pinterest

Brezrokavnik

Še en kos, o katerem bomo veliko slišale. Brezrokavniki so v tem trenutku velik trend, a četudi ne bi bili, je tako, da nas ravno prav grejejo. Čez nekaj časa bodo prišli na dan tisti kosmati, a zdaj je zanje prezgodaj. Lahko pa si omislite volnenega in zelo preprostega, tudi v kombinaciji z belo majico.

Vir: Pinterest

Bermuda hlače

Če so prave dolžine, izgledajo kot krilo! Res so super zaradi udobnosti, plus pokažejo zagorele noge, kar se mi v tem trenutku zdi zelo prav. Lahko so laneni, bombažni, celo iz jeansa, vendar res pazite na material, da ne bodo izgledali kot za na plažo. Vseeno moramo ohraniti nekaj elegance!

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.