Kako bomo nosile krila jeseni

Na trenutke se zazdi, da je jesen še zelo daleč, saj trenutne temperature kažejo bolj na poletje. Jesen pa nam že mežika izza ovinka in kmalu bomo svojo garderobo prilagodile prehodnemu obdobju. Med zaželenimi jesenskimi kosi so tudi krila in tukaj so trendi za različne stile oblačenja in okuse. Prvi trend, ki vključuje krila, so matchy-matchy kompleti. Te smo lahko zasledile na številnih modnih brveh vseh bolj poznanih oblikovalcev. V igri so barve od rdeče, rumene, modre do zelene. Velik plus takšnega kompleta s krilom pa je tudi to, da lahko kose oblačil nosite tudi posamično, kar dela tovrstno kombinacijo zelo vsestransko.

Oscar de la Renta jesen 2020
Eckhaus Latta jesen 2020
vir: Dollskill
vir: Zaful
vir: Pinterest

Naslednji jesenski trend pa je kot nalašč za vse, ki obožujete daljša krila. Maxi in midi dolžina bo še tako IN to hladno sezono. Tako kot pri matchy-matchy trendu tudi tu kraljujejo barve, pa tudi vzorčki; najbolj zaželeni so živalski potiski in temna romanca potiska rožic. In s čim lahko kombiniramo daljša krila? Modni strokovnjaki napovedujejo, da bodo ta najbolj nosljiva s pleteninami; od daljših jopic, puli topov in oversized kardiganov – če ste lani investirale v kvalitetne pletenine, se vam letos ta naložba obrestuje.

jacquemus
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Zara
vir: Mango

Pa še zadnja modna kombinacija, ki je najbolj prisotna med fashionistkami in vključuje nekoliko krajše kroje kril. Te kombinirajo z brezrokavnikom, ki bo must have in zakaj ne bi združili kar dveh trendov skupaj. In topi, ki se podajo h krajšemu krilu in brezrokavniku, so srajce za bolj sofitisticiran videz, v poštev pridejo tudi bolj oversized modeli, pa tudi navadne majice z dolgimi rokavi, tukaj pa raje posezite po oprijetem modelu. Če so bile pri prejšnjih dveh jesenih v ospredju kombinacije barv, je v tem primeru zgodba drugačna. Nevtralni odtenki – bež, siva, bela in črna so najpogostejša izbira pri kombinaciji kratkega krila in brezrokavnika.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: ChicWish
vir: HM
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.