Zakaj so jope tako aktualne

To je vprašanje, ki zahteva poseben odgovor. V resnici je prvi možen odgovor: zaradi udobja. Pa vendar ne bo dovolj. Ko smo za zimsko sezono 2021 zagledali na pisti toliko različnih jop, nam je bilo v hipu jasno, da bodo našle pot do dobrega stila. In daleč od tega, da gre za kos, ki spominja na babičino kvačkanje, čeprav je tudi to še kako dobrodošlo. Barvite, načeloma krajše, čeprav so dolge različice zanimive tudi zato, ker nadomeščajo plašče, jope so kos, ki si ga morate privoščiti, in ne samo v črni barvi.

Chanel
Chloé
Emporio Armani
Dolce Gabbana

Barve torej. Mimo črne in sive ne bo šlo, ampak prava jopa je v tem trenutku slonokoščena, bela, svetlo modra ali baby roza. In vse ostalo je lahko temno, jopa pa postane kos, ki celoten outfit popestri in mu tudi podari neke vrste staro eleganco. Če vam je ta slog všeč, potem si le privoščite pentljo, lahko žametno, s karo vzorcem, iz blaga ali vintage in z velikimi kamni. Vam ne bo žal. Kar mi je pri jopi všeč, je dejstvo, da jo lahko nosimo tudi s kavbojkami, in super všeč so mi tiste dolge, dolge, čeprav priznam, da so krajše veliko bolj praktične. Pa vendar, glede na vreme je pač tako, da je marsikdaj jopa dovolj, da smo brez plašča in nam je vseeno toplo in udobno.

Miu Miu
Agnona
Ermanno Scervino
Missoni
Fendi

Poglavje zase so twin seti. Žal mi je, da sem svoje, še iz obdobja univerze, podarila, saj dobro vem, da sem imela modrega, vijoličnega in rumenega. Danes so prav te barve na prestolu in lepo je videti majico in jopo v isti kombinaciji, saj gre za super eleganten slog. Jopa je torej dobra investicija, pa ne le zato, ker je zdaj modna. Imam občutek, da je bila prav vedno na voljo, a zdaj je tako, da smo jo zagledali celo na pisti in nekaj se je torej spremenilo. Iz kosa, ki je prej bil le “udoben”, je postala “tudi modna” in to je korak, ki smo ga potrebovali.

No21
Christopher Kane

In nikar ne pozabite: jope so čudovite tudi z oblekami in krili, zato si jih mirno lahko privoščite. Da so jope res super stvar, dokazuje tudi poulična moda. Tukaj je nekaj barvitih, jesenskih kombinacij, ki so me res navdušile. In potem naj še kdo reče, da je moda dolgočasna!

Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Vir: www.thefashionspot.com
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.