Kateri plašč kupiti na razprodajah

Bom zelo kratka: s karo vzorcem. No, sicer bi o tem modelu lahko napisala cel esej, a dejstvo je, da ga boste nosile in je zato odlična investicija. Ni nujno, da je 100 % plašč, torej dolg in super lepo teliran, lahko gre za širšo jakno ali malo bolj športen model, v vsakem primeru je pomembno, da je karo vzorec prisoten. Nosile ga boste z elegantnimi hlačami ali kostimom, prav tako bo lep s kavbojkami. Glede barv je izbira vaša: temno zelen, moder, črn in bel, zelo klasičen in sofisticiran v bež barvi ali rdeč, seveda za tiste, ki si upajo malo več. Možnosti je veliko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Karo je zelo močno prisoten v naših garderobnih omarah, tudi hlače so model, ki si ga lahko omislite, ampak plašč ostaja nujen kos, ki ga ne boste nosile le zdaj, temveč tudi prihodnje leto. Običajno je tartan topel material, zato vas bo tudi grel; namreč, ne zdi se mi smiselno nakupovati kosov, ki jih potem ne nosimo, samo zato, ker so modni, vendar nepraktični, a to ni ta primer. Če ste za usnjene hlače ali usnjene legice, je karo odlična kombinacija; plašček bo zelo lep tudi s hlačnimi nogavicami s pikami ali na mrežo, gre za rahlo retro podobo, ki jo boste hitro osvojile, saj so kombinacije dokaj enostavne. Nekateri modeli plaščev so obogateni s perjem in so izredno lepi, ker delujejo še bolj elegantno: z malo sreče na razprodajah boste našle tudi kaj podobnega.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tudi burgundy odtenek odigra svojo vlogo, saj nanj resnično nismo pozabile, daleč od tega. Burgundy je zelo intenzivna, lepa in globoka rdeča barva, ki deluje ravno prav zimsko ter je odlična s podobno šminko in lakom za nohte. Skratka karo vzorec je sedaj dobra investicija, zato srečno!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.