Stajling dneva: rdeč pulover

Najbrž se še spomnite zgodbe o rdečem puloverju in o tem, da ne nosim te barve. A kaj ko je zdaj tako v modi in morda je tudi tako, da vsak začetek leta zahteva malo več poguma in morda barvo, ki te spravi do nebes. Rdeča je prav takšna: divja, strastna in zahtevna. Ali pa ne, odvisno od zornega kota. Pulover sem dolgo iskala in na koncu se mi prikaže kot fatamorgana, skupaj s krilom, polnim poljubov, in seveda sem takoj vedela, kje sem. Obula sem visoke pete in uživala na zraku, kar v rdečem, kar se mi zdi skoraj neverjetno, pa vendar … Čudeži se tu in tam zgodijo, tudi modni! In ker je danes začetek tedna, naj bo vse v tem slogu, Amore – Ljubezen, predvsem do sebe.

Moj stajling je slednji: pulover in krilo Dixie, salonarji Max&Co, torbica Marc Jacobs, prstani Gold Philosophy, Michael Kors in Isabel Marant.

Foto: Zen
Foto: Zen

 

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Ne boš verjela, tudi jaz sem našla svojega!!!! V Benettonu je čakal name…. presrečna. 🙂 Ljubezni poln dan tudi z moje strani.

  2. Draga Lorella:),
    Kako sem vesela tega zapisa:), in vsekakor si držala obljubo, da nekaj rdečega bo….enkrat:), začetek leta je in obljuba je že izpolnjena:), ni kaj super si…in dobesedno žariš veš:),
    Objem tebi draga Lorella,
    Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.