Modne bleščice tega tedna

Prvi teden novega leta je vsekakor postregel s pravo poplavo najnovejših reklamnih kampanj vseh najpomembenjših imen modne industrije. Kar nekaj novosti je prispelo tudi z lepotne strani, zato preverimo nekaj tistih najodmevnejših novičk:

Modna hiša Dolce & Gabbana je tokrat za svojo spomladansko kampanjo izbrala Benetke, kjer so posneli najlepši izbor kosov, ki nas čakajo to toplo sezono.

Dolce Gabbana

Potem ko so pri modni hiši Dior za otvoritev svoje zadnje revije izbrali model Sasho Pivovarovo, je slednja tokrat pozirala tudi za njihovo spomladansko kampanjo.

Dior

Za svojo novo oglasno kampanjo pa so se pri Valentinu odločili za slavno Gigi Hadid, ki se je tako pridružila preostalim modelom Adut Akech, Rianne van Rompaey, Oumie Jameh, Felice Noordhoff ter Aurori Talarico.

Valentino

Najnovejša izmed številnih Pradinih kampanj tokrat nosi naslov “Black Nylon“, posneli pa so jo v Kaliforniji, natančneje v Los Angelesu.

Prada

Že v drugo pa se v reklamno kampanjo Giuseppeja Zanottija vrača model Bella Hadid, ki je na tokratnih fotografijah izredno drzna in vsekakor seksi.

Giuseppe Zanotti

Tu je še ena od številnih znamk, ki se je za svoj obraz spomladanske kampanje odločila izbrati vse bolj uspešno hči Cindy Crawford, Kaio Gerber. A na plakatih Calvin Klein Jeans kampanje se ni pojavila zgolj njena hči, temveč je tokrat poziral tudi njen sin Presley Gerber.

Calvin Klein Jeans

V reklamni kampanji torbic Coach pa se je še enkrat znašla pevka Selena Gomez, ki tudi tokrat naravnost blesti.

Coach

Znamka Pinko je tokrat presenetila s posebnim sodelovanjem, saj je v novo kolekcijo torbic in ostalih dodatkov vključila tudi Hello Kitty elemente.

Pinko x Hello Kitty

Kozmetična hiša MAC je zopet postregla z izredno zanimivo kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju s slovitim modnim kreatorjem Jeremyjem Scottom.

MAC x Jeremy Scott

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.