Kavbojke za vse generacije

Saj vem, da sem napisala že nešteto člankov o kavbojkah, a še vedno se mi zdi, da jih ni dovolj. Gre za kos, ki ga nosimo prav vsi in zato si zasluži naše spoštovanje, četudi se je v zadnjih letih zelo spremenil. A na lepi ženski so kavbojke nedvomno top kos, če pa je tudi postava prava, potem smo zmagale na lotu. In nekako tako razmišljam te dni, ko sem zagledala čudovito 50-letnico Julio Roberts v svileni bluzi in s skinny kavbojkami, le poglejte.

Julia Roberts via Instagram
Julia Roberts via Instagram

Da, drage moje, čas se je ustavil in izgleda še vedno kot čedno dekle, na sliki pa je v kavbojkah prav wow, prav nič ji ne manjka, visok pas je vrhunski in tudi svetlejša barva: mene je popolnoma navdušila. In te dni se govori še o enem jeansu na prav tako lepi ženski, Meghan Markle, ki je očitno zelo priljubljena in je mnogokrat raztrgane kavbojke zamenjala za jeans obleko. Modna populacija je bila v ekstazi.

Meghan Markle, slika Getty Images
Meghan Markle, slika Getty Images

Brigitte Macron jih ima 65 in zdaj so v Franciji (pa ne le tukaj) vajeni njenih modnih podvigov, ker je mnogokrat v mini krilu, a ko si nadene krilo iz jeansa, zagledaš njene noge in pomisliš, da ni prav rosno mlada, potem veš, da ti je podala tudi lekcijo stila. Toliko o tem, kako je jeans za vse generacije, v kombinaciji z navadno belo srajco pa je vrhunski … Če samo pomislim, da bi se s krilom v tej dolžini usedla na kolo, se mi v glavi že vrtijo različni scenariji in noben ni prav vesel. Ampak ona … to je druga zgodba.

Brigitte Macron

Veliko ikon ali preprosto žensk, ki obvladajo modo, si privošči jeans in težko zgreši. Včasih je kar dobro pogledati te različne outfite, saj dobimo tudi kakšno idejo, kako bi se lahko pravzaprav oblekle in kako bi lahko kombinirale ta najljubši kos ženske in moške garderobe. Ker je vse dovoljeno, ali skoraj, v trgovinah pa najdemo toliko različnih modelov, da ni enostavno izbrati pravega. Seveda je jasno, da ne potrebujemo le enega, ker je jeans naša vizitka in če Rihanna nosi krilo namesto topa ter ji to uspeva, to sicer še ne pomeni, da svet zahteva tudi od nas celo revolucijo, a malo domišljije prav gotovo ne škodi.

Victoria Beckham
Kate Middleton
Gigi Hadid
Sarah Jessica Parker
Sharon Stone
Madonna
Nicole Kidman
Victoria Beckham
Brigitte Macron
Jennifer Aniston
Cate Blanchett

Kot vidite, ima vsaka svojega. Veliko različnih žensk in veliko različnega jeansa!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. no hvala bogu. Toliko o skinny kavbojkah in letih 50 +….
    seveda, s postavo, ki je primerna zanje. torej, ni skinny jeans samo za mlade frajle in dame do 40. Amen.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.