Kdo je Ronja?

Letošnje leto je zaznamovalo vse nas, na različne načine, vzpone in padce smo občutili vsi. Meni se bo leto 2020 za vedno vtisnilo v spomin po rojstvu mojega sina v mesecu marcu, pa tudi december bo za vedno pustil svoj pečat. Pred nekaj dnevi sem lansirala svojo modno znamko po imenu Ronja Collection. Ime je dobila po glavni junakinji knjige Ronja pisateljice Astrid Lindgren. Glavna protagonistka knjige je drzna, neustrašna in samosvoja – točno takšno žensko imamo v mislih pri kreiranju oblačil.
Ženske (pa tudi moški), ki nosijo naše modne kose, ljubijo svobodo, zato pri izdelavi ne delamo kompromisov med udobjem in lepim izgledom.
Pulover Aurora, vir: Ronja Collection
Pulover Aurora, vir: Ronja Collection
Pulover Aurora, vir: Ronja Collection

Modna znamka Ronja Collection črpa inspiracijo iz pravljičnih likov, s katerimi smo vsi odraščali. Tako smo tudi prve tri modne kose poimenovali Aurora, po pravljici Trnjulčica, Robin, po Robinu Hoodu, in Belle, po lepotici iz pravljice Lepotica in zver. In kaj je Ronjin prvi modni kos? Pulover v treh barvah, roza, zeleni in smetanasto beli – ključni kos, ki ne bi smel manjkati v nobeni omari. Vsi puloverji so izdelani iz v Sloveniji izredno kakovostnega materiala, ki prav tako prihaja iz Europe, Nemčije in nosi oznako Oeko-Tex® Standard 100. Kot blagovna znamka si prizadevamo izdelovati brezčasne in kvalitetne izdelke, ki nimajo roka trajanja le eno sezono.

Pulover Robin, vir: Ronja Collection
Pulover Robin, vir: Ronja Collection
Pulover Robin, vir: Ronja Collection

Puloverje lahko nosimo na sto in en način, od bolj športnih oprav, ta pa zelo šik izpade tudi z bolj elegantnimi modnimi kosi. Sama ga rada nosim na krila in obleke, krajše plisirana krila so moja naj izbira – seveda v kombinaciji z gležnjarji. Lepo izpade tudi na slip on obleko iz svile, ki jo ponavadi nosim v topli sezoni – a jo naredi pulover primerno tudi za ta čas. O tem, da pristaja na jeans, mi ni potrebno razlagati, saj je to popoln dvojec za prosti čas. Pulover lahko nosite tudi nad srajco, kar doda kanček elegance, plastite pa lahko tudi s pulijem, ki je lahko v podobni, nevralni ali pa čisto nasproti barvi.

Pulover Belle, vir: Ronja Collection
Pulover Belle, vir: Ronja Collection
Pulover Belle, vir: Ronja Collection

Puloverji Aurora, Robin in Belle so le začetek, kmalu prihaja še veliko več novosti. Modne kose Ronja Collection lahko najdete na naši spletni strani www.ronjacollection.com, bralke glitter spletne strani pa imate 10 % popust na nakup s promo kodo GLITTER10, ki traja vse do sobote, 12. decembra.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.