Ključni pri romantičnem topu so rokavi

Težko bi spregledali dejstvo, kako zelo pomembni so to vročo sezono topi. In čeprav se na prvi pogled zdi, da jih morda obleke v modnem tekmovanju popularnosti prekašajo, se mi zdi, da letos temu ni tako. Že res, da so lahkotne obleke tisti kos, na katerega skozi pomlad in še bolj poletje pomislimo najprej, pa vendar so trendi tokrat zares poskrbeli, da se za zapeljiv in predvsem romantičen look odlično obnesejo tudi topi vseh vrst, krojev, barv in nenazadnje dolžin. Slednje pa zato, ker je svoje mesto med poletnimi stalnicami do danes že našel tudi crop top.

VivaLuxury
Fashioned Chic
VivaLuxury
Camila Coelho
Fashioned Chic

Ogromno je navdušenja nad vsem, kar diši po boho romantiki, torej nad dolgimi, veličastnimi oblekami, nad pentljami in trakovi v laseh, nad malimi, prikupnimi košarami v rokah ter nenazadnje tudi nad detajli, ki krasijo zgornji del naše podobe. Napihnjeni, balonasti rokavi so zato velik must have poletne romance, zopet jim za piko na i dodajamo naborke in volančke, zanemariti pa letos ne gre niti materialov in barvnega izbora. Bolj kot morda rožice, abstraktni vzorci in živalski potiski v tem primeru zaležejo mono barve, torej popolnoma bela, rjava, rumena, modra, oranžna in podobne. Sama dolžina topa, ne glede na prej omenjen hit krajših različic, je v resnici popolnoma prepuščena vaši presoji in željam, skoraj obvezno pa bi takšnemu kosu dodala kratke, prefinjene hlače, dolge, široke hlače ali vsaj midi oziroma maksi krilo, seveda vse z visokim pasom.

Sincerely Jules
Rocky Barnes
Sincerely Jules
Rocky Barnes
Camila Coelho

In tudi tu gre ponoviti letošnjo pomembnost dvodelnih kompletov, torej outfitov, kjer se top in spodnji del popolnoma ujemata. Gre namreč za enega bolj enostavnih lookov, saj če pomislite, zraven ne potrebujete veliko razmisleka, le pravo obutev, nekaj minimalističnega nakita in pleteno torbo v rokah in to je dovolj za enega najlepših outfitov letošnjega poletja.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.