Kako kombinirati poletne neon obleke

Neon trend še vedno močno prevladuje med modnimi smernicami. Če so vam tovrstni odtenki pri srcu in rade izstopate, ste si zagotovo že kupile kakšen kričeč kos oblačila ali pa modni dodatek. In veliko modnih strokovnjakov priporoča, da letošnjo toplo sezono posežete po neon obleki, ki spada med statement kose. Izbira oblek je velika; od slip on oblek različnih dolžin do mini dolžine z dolgimi rokavi, pa seveda ne smemo pozabiti na maxi obleko, ki je ena ključnih ne glede na letni čas. Kar se tiče pravega neon odtenka za vas, tukaj pravil ni, preprosto posezite po tisti barvi, v kateri se najboljše počutite. In super plat neon odtenkov je tudi to, da lepo poudarijo polt in jo naredijo še bolj zagorelo. Pozabavajte se s stiliranjem in upam, da vam bodo spodnji nasveti prišli prav.

Cushnie
Rosetta Getty
Pinterest
Pinterest

Če se najprej dotaknemo obutve, je izbira velika, če imate rade nizke sandale za vsak dan, vam priporočam, da posežete po rjavi, beli, bež in črni barvi. Športnice po duši pa boste brez dvoma našle popoln par superg in saj veste, da s klasičnimi belimi supergami ne morete zgrešiti. Vse, ki boste svojo neonsko oblekle za posebno priložnost in si želele k tej dodati visoke pete – te najlepše pristajajo na metalne odtenke, kot je zlata, bronz in srebrna. Seveda lahko vključite tudi barve; tukaj sta dve možnosti: ali se držite barvne palete, torej naj bodo čevlji v drugem odtenku, ki ni potrebno neon, ali pa se odločite za color blocking in poiščete odtenek, ki je popolno nasprotje. Prav tako so pri izbiri torbice varna izbira nevtralni odtenki, če pa so že čevlji v tovrstnem odtenku, se pa lahko pozabavate z bolj živahno izbiro torbice, a naj ta ne zasenči obleke. Drugi modni dodatki, kot je nakit, naj bodo čim bolj minimalistični, plastenje delikatnega nakita je še vedno v trendu.

Pinterest
RETROFÊTE
Brandon Maxwell
Alice + Olivia
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.