Ženski aperitiv za najbolj seksi večere

Kaj pravite na pesek pod nogami, nasmeh na obrazu, vonj po morju in dopustu ter najboljšo prijateljico tik ob nas? Mar ni to čudovito? In topla sezona je dejansko čas, ko se lahko malo ustavimo, zadihamo in pomislimo na vse lepe trenutke, ki nas obkrožajo. Marsikdaj stremimo k temu, da veliko delamo, več zaslužimo in sanjamo o še večjih stvareh. Na koncu dneva pa smo tako utrujeni, da sta postelja in dišeča posteljnina edino, kar resnično potrebujemo. Čas je neprecenljiv in si ga prav zato moramo vzeti sami. Čas za lepe stvari, prave trenutke in nepozabno srečo. In kot veste je sreča v majhnih stvareh, lahko leži v objemu najdražje osebe, pred televizijo v družbi najboljše ženske serije ali pa na robu plaže z morjem, ki nagajivo boža stopala. Kje je vaša sreča?

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Moja je nedvomno v trenutkih, ki jih preživim v krogu najdražjih, z družino in prijateljicami, ki so nore vsaj toliko, kot sem sama, in nabite z dobro energijo tako, da je druženje čarobno. In združuje nas tudi želja po lepem, ki se ne odraža le v modi in nakitu, temveč tudi v dopustih, hotelih, hrani in pijači. Nazdravimo magičnemu, ženskemu prijateljstvu s posebnim aperitivom, ki je morda eden izmed najbolj modnih dodatkov tega poletja: Ramazzotti Rosato. Sadni, svež aperitiv z enkratnimi okusi hibiskusa in cveta oranževca. Prava osvežitev za vroče poletne dni, priljubljen pred ali po obroku, no, včasih tudi oboje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In na kaj bi lahko nazdravili? No, osebno imam res veliko stvari, za katere se lahko zahvalim. Srečo, službo, prijateljstvo, hčerko, dom, prosti čas, pa tudi vse lepe trenutke, ki še pridejo. Aperitiv je odlično izhodišče za različne predjedi ali za uživanje po obroku. Postrežemo ga samega ali kot osvežilen koktajl, na primer Rosato Spritz. Nazdravimo poletju, Italiji ali zgolj veselim trenutkom. Čin Čin drage moje, naj bo poletje čarobno in igrivo kot smo same.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

PS: Na Instagram profilu @ramazzottirosato_si poteka nagradna igra. Vsaka posameznica, ki sledi našemu profilu, označi pod katerokoli sliko svojo prijateljico sodeluje v žrebu za privlačne tedenske nagrade, 3x piknik košarica, razvajanje Lepa Vida, žensko mestno kolo.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.